Consumer
Produkter

Innpakket fisk med sitrongressris på asiatisk vis

Innpakket fisk med sitrongressris på asiatisk vis

Kremet fiskeoverraskelse

Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 35 m

Ingredienser

  • 1 liten purre
  • 50 ml kokosmelk
  • ½ ts malt ingefær (galangarot)
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 cm ingefær, finhakket
  • salt og pepper
  • 4 store blader isbergsalat
  • 4 organiske torskefileter på cirka 150 g
  • 250 g Pandan-ris
  • 1 stilk sitrongress, hakket og knust
  • 1 ts grønne teblader

Fremgangsmåte

  • Ta av de ytterste purrebladene, og del dem på langs i 4 strimler. Skjær resten av purren i tynne ringer.
  • Hell kokosmelken i en bolle, og rør inn malt ingefær, hvitløk og ingefær. Smak til med salt og pepper.
  • Fordel purreringene midt på salatbladene, og legg torskefiletene oppå. Hell kokosblandingen over. Brett salatbladene over fisken, og pakk sammen med purrestrimlene.
  • Tilsett te i smaksboosteren. Ha ris, sitrongress og 350 ml vann i risbollen, og sett den i damphylle 1. Legg fiskepakkene oppå risen.
  • Sett timeren på 20 minutter, og kok fiskepakkene og risen til de er ferdige. (Rør i risen én gang etter 10 minutter.) Ta bort sitrongresset fra risen før servering.
  • Total tilberedningstid: ca. 35 minutter
Innpakket fisk med sitrongressris på asiatisk vis