0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Innpakket fisk med sitrongressris på asiatisk vis

    Kremet fiskeoverraskelse

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 35 m

    Ingredienser

    • 1 liten purre
    • 50 ml kokosmelk
    • ½ ts malt ingefær (galangarot)
    • 1 fedd hvitløk, finhakket
    • 3 cm ingefær, finhakket
    • salt og pepper
    • 4 store blader isbergsalat
    • 4 organiske torskefileter på cirka 150 g
    • 250 g Pandan-ris
    • 1 stilk sitrongress, hakket og knust
    • 1 ts grønne teblader

    Fremgangsmåte

    • Ta av de ytterste purrebladene, og del dem på langs i 4 strimler. Skjær resten av purren i tynne ringer.
    • Hell kokosmelken i en bolle, og rør inn malt ingefær, hvitløk og ingefær. Smak til med salt og pepper.
    • Fordel purreringene midt på salatbladene, og legg torskefiletene oppå. Hell kokosblandingen over. Brett salatbladene over fisken, og pakk sammen med purrestrimlene.
    • Tilsett te i smaksboosteren. Ha ris, sitrongress og 350 ml vann i risbollen, og sett den i damphylle 1. Legg fiskepakkene oppå risen.
    • Sett timeren på 20 minutter, og kok fiskepakkene og risen til de er ferdige. (Rør i risen én gang etter 10 minutter.) Ta bort sitrongresset fra risen før servering.
    • Total tilberedningstid: ca. 35 minutter
    Innpakket Fisk Med Sitrongressris På Asiatisk Vis | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.