Merknad om personvern

Denne merknaden om personvern ble sist oppdatert 7. januar 2019.

Denne applikasjonen gir deg et personlig hudrensings- og barberingsprogram, personlig coachingprogram for hudpleie og/eller barbering, råd om styling og barbering, personlig tilpassede råd om beste styling av ansiktshår, barberings- og stylingtips og andre tjenester (tjenester).
Denne personvernmerknaden er ment for å hjelpe deg med å forstå personvernpraksisen vår når du bruker tjenestene våre, inkludert hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn opplysningene, og hva vi gjør med dem, i tillegg til dine individuelle rettigheter.
Denne applikasjonen bruker personlige opplysninger som samles inn eller behandles av en elektrisk Philips-barbermaskin (enhet) og/eller denne mobilapplikasjonen (app).
Denne personvernmerknaden gjelder de personlige opplysningene som samles inn eller behandles av enheten og/eller appen, og kontrolleres eller reguleres av Koninklijke Philips N.V. eller tilknyttede selskaper og datterselskaper (Philips, våre, vi, oss).
Les også vår merknad om informasjonskapsler og vilkår for bruk, som beskriver vilkårene for bruk av tjenestene våre.

Hvilke personlige opplysninger samles inn, og til hvilke formål

Vi mottar eller samler inn personlige opplysninger, som beskrevet i detalj nedenfor, når vi tilbyr våre tjenester, inkludert når du får tilgang til, laster ned, installerer enheten eller applikasjonen, eller bruker tjenestene våre. Vi kan bruke disse personlige opplysningene til å utføre de tjenestene som er forespurt av deg som en avtalefestet nødvendighet, for å drive, tilby, forbedre, tilpasse, støtte og markedsføre våre tjenester basert på vår legitime interesse, eller for å overholde en lovlig forpliktelse som vi kan være underlagt. Hvis du ikke vil at vi skal samle inn og behandle dine personlige opplysninger, vil du kanskje ikke være i stand til å bruke tjenestene.
kontoopplysninger

Sensitive personlige opplysninger

Før vi samler sensitive personlige opplysninger, informerer vi deg og ber om ditt eksplisitte samtykke. Disse dataene inkluderer et bilde av huden din eller ansiktet ditt, fysiske egenskaper som ansiktsform, hårfarge og hårvekst, vanene dine for hudpleie og barbering (hyppighet og varighet), opplysninger om huden din (farge og type), hudmålingsverdier, problemer eller spørsmål innen hudpleie og barbering, informasjon om hudpleieprodukter, opplysninger om skjegget ditt (type, hårvekst) og informasjon om din livsstil og velvære (vaner, søvn, stress og omgivelser). Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, uten å påvirke lovligheten til behandlingen på grunnlag av samtykket du ga før du trakk tilbake samtykket ditt.

 

Vi ber deg om at du ikke sender oss og ikke avslører sensitive personlige opplysninger (f.eks. personnummer, informasjon knyttet til rase eller etnisk opprinnelse, politiske meninger, religion eller annen tro, helse, biometri eller genetiske egenskaper, kriminell bakgrunn eller fagforeningsmedlemskap) på eller gjennom appen eller på annen måte til oss.

Les merLes mindre
Opplysningene du fyller ut

Kontoopplysninger

Vi samler dine personlige opplysninger når du oppretter en konto. Du kan logge inn på appen ved hjelp av en MyPhilips-konto eller via profilen din i sosiale medier. De personlige opplysningene vi samler inn kan inkludere brukernavn, profilbilde, navn, e-postadresse, kjønn, bursdag/alder, land, språk, siste tweet, profiladresse, profilen din i sosiale medier, plassering og passord.

 

De personlige opplysningene som samles inn, brukes til å opprette og administrere kontoen din. Du kan bruke kontoen din for å sikkert logge inn på appen. Hvis du oppretter en MyPhilips-konto for å logge på appen, vil vi sende deg en velkomst-e-post for å bekrefte brukernavnet og passordet ditt, kommunisere med deg om forespørslene dine, sende deg utelukkende tjenesterelaterte kunngjøringer, eller sende markedsføring hvis du har oppgitt at du ønsker det. Du kan også bruke MyPhilips-kontoen til å bestille et produkt eller en tjeneste fra Philips, delta i en kampanje eller et spill, delta i aktiviteter på sosiale medier som er relatert til en Philips-kampanje (for eksempel likerklikk eller delinger), og delta i produkttester eller undersøkelser.

Les merLes mindre
Enhetsopplysninger

Andre oppgitte opplysninger

Disse dataene inkluderer et bilde av huden din eller ansiktet ditt, fysiske egenskaper som ansiktsform, hårfarge og hårvekst, vanene dine for hudpleie og barbering (hyppighet og varighet), opplysninger om huden din (farge og type), hudmålingsverdier, problemer eller spørsmål innen hudpleie og barbering, informasjon om hudpleieprodukter, opplysninger om skjegget ditt (type, hårvekst) og informasjon om din livsstil og velvære (vaner, søvn, stress og omgivelser), svar på spørsmålsark.

 

  • Opplysningene som innhentes, brukes til å gi deg personlige råd om styling og barbering. Vi gjør dette ved å sende e-post, push-varsler og innhold og meldinger i appen. Du får også personlig tilpassede enhetsinnstillinger.
Les merLes mindre
Enhetsopplysninger

Enhetsopplysninger

Vi kan samle inn enhetsspesifikk informasjon når du installerer, får tilgang til eller bruker enheten. Dette inkluderer informasjon om enheten, inkludert enhetsnummeret. Vi samler også økt- og bruksdata, som er relatert til din bruk av enheten.

 

Hvis du bruker Connected Smart Shaver-enheten, registrerer den bruken din av enheten, f.eks. tid, hastighetsinnstillinger, batterinivå og hvordan du barberer, trimmer og børster, og strømmer disse opplysningene til appen. Disse opplysningene har også enhetsnummer og bruksopplysninger som er unike for brukeren, som gir oss opplysninger om din bruk av enheten(e). Hvis du bruker hudanalysesensoren (på iPhone), tar iPhone et detaljert bilde av huden din og sender det til appen. Dette bildet lagres på telefonen din.

 

  • Opplysningene som innhentes, brukes til å tilpasse personlige enhetsinnstillinger, gi deg informasjon om huden og barberingsvaner og gi personlige coachingprogrammer for hudpleie og/eller barbering.
Les merLes mindre
Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler, tags eller lignende teknologier for å betjene, gi, forbedre, forstå og tilpasse tjenestene våre. Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å gjenkjenne mobilenheten din og samle inn dine personlige opplysninger, inkludert ditt enhetsnummer, IP-adressen til mobilenheten din, typen mobilnettleser eller operativsystem du bruker, økt- og bruksdata eller tjenesterelatert ytelsesinformasjon, som er informasjon om din bruk av appen.

 

For ytterligere informasjon om bruk av informasjonskapsler eller annen lignende teknologi som brukes i denne appen kan du lese vår merknad om informasjonskapsler, som du finner under personverninnstillingene til appen.

Les merLes mindre
Plasseringsopplysninger

Plasseringsopplysninger

Når du gir oss tilgang til stedsopplysningene dine, kan vi hente inn opplysninger om den geografiske posisjonen til mobilenheten din. Du kan blokkere geolokalisering gjennom innstillingene til appen eller mobilenheten.

 

  • Opplysningene om enhetsplassering brukes til å hente informasjon som lokale værmeldinger og luftforurensning og til å gi deg personlig coaching for hudpleie.
  • Når du bruker funksjonen Finn en Philips-butikk i nærheten på siden for forbrukerstøtte, blir du bedt om å dele opplysninger om plasseringen din med Philips. Hvis du bruker stedsfunksjonen vår, får du basert på stedsopplysningene dine veibeskrivelsen til nærmeste butikk eller kontaktinformasjon om forbrukerstøtten i landet ditt.
Les merLes mindre
Enhetsopplysninger

Transaksjonsinformasjon

Hvis du betaler for tjenestene våre, kan vi motta informasjon og bekreftelser, for eksempel betalingskvitteringer, inkludert informasjon og bekreftelser fra appbutikker eller andre tredjeparter som behandler betalingen din.

Enhetsopplysninger

Kundestøtte

Du kan gi oss informasjon om din bruk av tjenestene våre, inkludert samspillet ditt med Philips, og hvordan vi kontakter deg, slik at vi kan gi deg kundestøtte. Vi drifter og leverer tjenestene våre, inkludert å gi kundesupport, og forbedre, fikse og tilpasse tjenestene våre. Vi bruker også informasjonen din til å svare deg når du kontakter oss.

Kombinerte opplysninger

Kombinerte opplysninger

Vi kan kombinere dine personlige opplysninger, inkludert kontodata, andre opplysninger fra deg, enhetsdata, informasjonskapsler, posisjonsdata, opplysninger samlet under ditt samspill med og bruk av våre digitale kanaler, for eksempel sosiale medier, nettsteder, e-post, apper og tilkoblede produkter, IP-adresse, informasjonskapsler, informasjon om enheten, kommunikasjon du klikker eller trykker på, opplysninger om sted og nettsteder du besøker.

 

De kombinerte opplysningene analyseres og brukes til å levere tjenester til deg, som et personlig hudrensings- og barberingsprogram, personlig coachingprogram for hudpleie og/eller barbering, råd om styling og barbering, personlig tilpassede råd om beste styling av ansiktshår og barberings- og stylingtips. Vi kan også bruke dem til å forbedre innholdet, funksjonaliteten og brukervennligheten til appen, enheten og tjenestene, i tillegg til å utvikle nye produkter og tjenester.
 

Hvis du velger å motta salgsfremmende kommunikasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer som kan være relevante for deg basert på dine preferanser og oppførsel på Internett, kan vi sende deg markedsføringsinformasjon og salgsfremmende kommunikasjon via e-post, telefon og andre digitale kanaler. For å kunne skreddersy kommunikasjonen til dine preferanser og din atferd og gi deg en mer relevant og personlig opplevelse kan vi analysere og kombinere dine personlige opplysninger. Du kan reservere deg mot og melde deg av slik kommunikasjon når som helst.

Opplysninger om samhandlingen med og bruken av Philips' digitale kanaler, for eksempel sosiale medier, nettsteder, e-post, apper og tilkoblede produkter. Disse opplysningene kan inkludere IP-adresse, informasjonskapsler, enhetsinformasjon, kommunikasjoner du klikker på, opplysninger om sted og nettsteder du besøker.
Les merLes mindre
Tredjeparter
Tillatelser
Appen kan be om å få tilgang til telefonen, sensorer (f.eks. kamera, Wi-Fi, geografisk posisjon eller Bluetooth) eller andre opplysninger (f.eks. bilder, agendaer eller kontakter) på mobilenheten din.

 

  • Vi bruker bare disse opplysningene når vi trenger dem for å levere deg tjenestene, og bare etter at du har gitt eksplisitt samtykke.
  • Noen ganger er tillatelsen et teknisk forhåndskrav fra operativsystemer på mobile enheter. Da ber appen om tilgang til sensorer eller opplysninger, men vi innhenter ikke slike opplysninger hvis det ikke kreves for å levere apptjenesten til deg, og bare etter at du har gitt samtykke. 

 

Hvem deler vi de personlige opplysningene med?

Philips kan videreformidle dine personlige opplysninger til tredjeparts tjenesteleverandører, forretningspartnere eller andre tredjeparter i henhold til denne merknaden om personvern og/eller gjeldende lov.
 

Tjenesteleverandører

Vi arbeider med tredjeparts tjenesteleverandører som hjelper oss med å drifte, tilby, forbedre, forstå, tilpasse, støtte, og markedsføre våre tjenester.
 

Vi kan dele dine personlige opplysninger med følgende tjenesteleverandører:
 

IT- og nettskyleverandører

Disse tjenesteleverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester og/eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene.
 

Philips krever at tjenesteleverandørene gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for dine personlige opplysninger som ligner det nivået vi tilbyr, bare behandler de personlige opplysningene dine i samsvar med våre instruksjoner og bare for de spesifikke formålene nevnt ovenfor , bare har tilgang til et minimum av opplysningene de trenger for å levere en bestemt tjeneste, og at de beskytter sikkerheten til dine personlige opplysninger.

 

Andre tredjeparter

Philips kan også samarbeide med tredjeparter som behandler dine personlige opplysninger for egne formål. Les deres personvernerklæringer nøye ettersom de informerer om deres personvernspraksis, inkludert hva slags personlige opplysninger de samler og hvordan de bruker, behandler og beskytter dem.
 

Hvis Philips deler personlige opplysninger med en tredjepart som bruker dine personlige opplysninger for sine egne formål, vil Philips sørge for å informere deg og/eller innhente ditt samtykke i samsvar med gjeldende lover, før vi deler dine personlige opplysninger.
 

Philips selger noen ganger en bedrift eller en del av en bedrift til et annet selskap. En slik overføring av eierskap kan innebære at de personlige opplysningene dine som er direkte relatert til den aktuelle bedriften, overføres til kjøpsselskapet. Alle våre rettigheter og forpliktelser i henhold til vår personvernerklæring kan fritt overføres av Philips til våre tilknyttede selskaper, i forbindelse med fusjon, oppkjøp, restrukturering eller salg av eiendeler, eller som følge av lov eller på annen måte, og vi kan overføre dine personlige opplysninger til alle våre tilknyttede selskaper, etterfølgende enheter eller ny eier.

Opplysninger om samhandlingen med og bruken av Philips' digitale kanaler, for eksempel sosiale medier, nettsteder, e-post, apper og tilkoblede produkter. Disse opplysningene kan inkludere IP-adresse, informasjonskapsler, enhetsinformasjon, kommunikasjoner du klikker på, opplysninger om sted og nettsteder du besøker.

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 
Inhalasjonskammer
 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo, Sydney eller Kina.

 
Inhalasjonskammer
 

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Betaling

Disse leverandørene håndterer finansielle opplysninger i forbindelse med online purchases, your program fee.

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 
Inhalasjonskammer
 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo, Sydney eller Kina.

 
Inhalasjonskammer
 

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Betaling

Disse leverandørene håndterer finansielle opplysninger i forbindelse med online purchases, your program fee.

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 
Inhalasjonskammer
 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo, Sydney eller Kina.

 
Inhalasjonskammer
 

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Betaling

Disse leverandørene håndterer finansielle opplysninger i forbindelse med online purchases, your program fee.

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 
Inhalasjonskammer
 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo, Sydney eller Kina.

 
Inhalasjonskammer
 

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Betaling

Disse leverandørene håndterer finansielle opplysninger i forbindelse med online purchases, your program fee.

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 
Inhalasjonskammer
 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo, Sydney eller Kina.

 
Inhalasjonskammer
 

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Betaling

Disse leverandørene håndterer finansielle opplysninger i forbindelse med online purchases, your program fee.

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 
Inhalasjonskammer
 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo, Sydney eller Kina.

 
Inhalasjonskammer
 

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Betaling

Disse leverandørene håndterer finansielle opplysninger i forbindelse med online purchases, your program fee.

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Master-tjenesteleverandører

Disse leverandørene leverer bestemte tjenester for Master, for eksempel calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Les merLes mindre
Enhetsopplysninger

Overføringer på tvers av landegrenser

Dine personlige opplysninger kan lagres og behandles i et hvilket som helst land der vi har fasiliteter eller hvor vi engasjerer tjenesteleverandører, og ved å bruke tjenestene samtykker du i overføring av eventuelle opplysninger til land utenfor ditt bostedsland, som kan ha databeskyttelsesregler som er forskjellige fra de i ditt land. Under visse omstendigheter kan domstoler, rettshåndhevende organer, reguleringsorganer eller sikkerhetsmyndigheter i disse andre land ha rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger.

 

Hvis du befinner deg i EØS, kan dine personlige opplysninger overføres til våre tilknyttede selskaper eller tjenesteleverandører i ikke-EØS-land som EU-kommisjonen anerkjenner å ha et tilfredsstillende nivå av databeskyttelse i henhold til EØS-standarder (den fullstendige listen over disse landene er tilgjengelig her http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm. For overføringer fra EØS-land til land som ikke anses tilstrekkelig av EU-kommisjonen, slik som USA, har vi fått på plass tilstrekkelige tiltak, slik som våre Bindende selskapsregler for opplysninger om kunde, leverandør og forretningspartner og/eller standard avtalefestede klausuler vedtatt av EU-kommisjonen for å beskytte dine personlige opplysninger. Du kan få en kopi av disse tiltakene ved å følge lenken ovenfor, eller ved å kontakte privacy@philips.com.

Les merLes mindre
Enhetsopplysninger

Hvor lenge vil vi beholde dataene dine?

Vi beholder dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig eller tillatt i lys av formålet/formålene som opplysningene ble samlet inn for. Kriteriene som blir brukt for å bestemme lagringsperioden inkluderer: (i) hvor lenge du bruker appen og tjenestene; (ii) hvorvidt vi er underlagt en juridisk forpliktelse; eller (iii) om lagringen er tilrådelig i lys av vår juridiske stilling (for eksempel i henhold til gjeldende vedtekter om begrensninger, rettstvister eller forskriftsmessige undersøkelser).

Valg og rettigheter

Dine valg og rettigheter

Hvis du vil sende inn en forespørsel om å få tilgang til, rette, slette, begrense eller protestere på behandling av personlige opplysninger som du tidligere har gitt oss, eller hvis du vil sende inn en forespørsel om å motta en elektronisk kopi av dine personlige opplysninger for å overføre dem til et annet selskap (i den grad denne rett til dataoverførbarhet er gitt til deg etter gjeldende lov), kan du kontakte oss på privacy@philips.com. Vi vil svare på din forespørsel i samsvar med gjeldende lov.

 

I din forespørsel må du klargjøre hvilke personlige opplysninger du ønsker å få tilgang til, rette, slette, begrense eller motsette deg behandling av. For din beskyttelse kan vi bare behandle forespørsler angående personlige opplysninger som er knyttet til kontoen din, e-postadressen din eller annen kontoinformasjon, som du bruker til å sende oss en forespørsel, og vi må bekrefte identiteten din før vi kan behandle forespørselen. Vi vil prøve å etterkomme forespørselen din så snart det er praktisk mulig.
 

Vær oppmerksom på at hvis du gjør bruk av (noen av) dine valg og rettigheter, vil du kanskje ikke lenger være i stand til å, helt eller delvis, benytte deg av våre tjenester.

Les merLes mindre
Vi beskytter dine personlige opplysninger
Vi beskytter dine personlige opplysninger

Vi ser alvorlig på ansvaret vårt for å beskytte opplysningene du oppgir til Philips, mot utilsiktet eller uautorisert endring, tap, misbruk, avsløring eller tilgang. Philips bruker en rekke sikkerhetsteknologier, tekniske og organisatoriske tiltak for å bidra til å beskytte opplysningene dine. For dette formålet implementerer vi blant annet tilgangskontroll og bruker brannmurer og sikre protokoller.

Les merLes mindre
Spesialinformasjon til foreldre
Spesialinformasjon til foreldre

Selv om tjenestene ikke er rettet mot barn, som definert i henhold til gjeldende lov, er Philips' retningslinjer i samsvar med lovverket når det er nødvendig med tillatelse fra foreldre eller foresatte før vi innhenter, oppgir eller bruker personlige opplysninger om barn. Vi er opptatt av å ivareta personvernbehovene til barn, og vi oppfordrer foreldre og verger til å ta en aktiv rolle i barnas Internett-aktiviteter og -interesser.
 

Hvis foreldre eller foresatte blir klar over at barn har oppgitt personlige opplysninger til oss uten deres samtykke, må de ta kontakt med oss på privacy@philips.com. Hvis vi blir klar over at barn har oppgitt personlige opplysninger til oss, kommer vi til å slette disse opplysningene.

Les merLes mindre
Endringer i merknaden om personvern
Lokal informasjon: Personvernrettigheter i California (bare i USA)

I henhold til California Civil Code avsnitt 1798.83 kan våre kunder som er beboere i California, én gang i året, uten kostnad få informasjon fra oss om eventuelle personlige opplysninger vi videreførte til tredjeparter for markedsføringsformål i det foregående kalenderåret. Hvis det er aktuelt, vil informasjonen omfatte en liste over kategorier av personlig informasjon som ble delt, og navn og adresser til alle tredjeparter som vi delte informasjon med i foregående kalenderår. Hvis du bor i California og ønsker denne informasjonen, kan du sende en e-post til http://www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Les merLes mindre
Endringer i merknaden om personvern
Endringer i denne personvernmerknaden

Tjenestene våre kan endres fra tid til annen uten forvarsel. Derfor forbeholder vi oss retten til å endre eller oppdatere denne merknaden om personvern. Når vi oppdaterer denne merknaden om personvern, vil vi også oppdatere datoen øverst i denne merknaden om personvern.
 

Vi oppfordrer deg til å regelmessig lese gjennom de siste versjonene av denne merknaden om personvern.
 

Den nye merknaden om personvern trer i kraft umiddelbart ved offentliggjøring. Hvis du ikke godtar den nye versjonen, bør du endre preferansene dine eller vurdere å slutte å bruke tjenestene. Ved å fortsette å oppsøke eller bruke tjenestene våre etter at endringene er trådt i kraft, bekrefter du at du har fått informasjon om og samtykker i den endrede merknaden om personvern.

Les merLes mindre
Kontakt

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om denne merknaden om personvern eller om måten Philips bruker dine personlige opplysninger, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlig på privacy@philips.com. Alternativt har du rett til å klage til en kompetent tilsynsmyndighet for landet ditt eller regionen din.

 

Koninklijke Philips N.V.

High Tech Campus 5

5656AE, Eindhoven

Nederland