Merknad om personvern for Smart Shaver-appen med en personlig plan


Denne merknaden om personvern ble sist endret 28-06-2017.

Smart Shaver-appen bruker personopplysninger som er innhentet eller behandlet av Philips Smart Shaver 7000-enheten(e) ("Enheten(e)") og Smart Shaver mobilappen ("Appen").
Denne personvernmerknaden gjelder de personlige opplysningene som samles av Enheten(e) og Appen og kontrolleres og reguleres av Philips Consumer Lifestyle B.V. og tilhørende datterselskaper ("Philips"). Dette er en merknad vedrørende personvernpraksisen vår. Det er ikke en kontrakt eller en avtale.

Opplysninger som samles inn og brukes

account data

Opplysninger fra My Philips-konto

Vi samler inn opplysninger du oppgir direkte til oss, eller via profilen din i sosiale medier. Disse opplysningene omfatter brukernavn, profilbilde, navn, e-postadresse, kjønn, bursdag/alder, land, språk, siste tweet, URL-adresse til profilen, sted og passord.

 

Opplysningene som er innhentet, brukes til å opprette og administrere MyPhilips-kontoen, kontoen for Appen eller konto for andre Philips-apper. MyPhilips-kontoen din blir brukt til å sende deg en velkomst-e-post for å bekrefte brukernavnet og passordet ditt, kommunisere med deg om forespørslene dine, sende deg utelukkende tjenesterelaterte kunngjøringer, eller sende markedsføring hvis du har oppgitt at du ønsker det. Vi legger også til produktet eller tjenesten fra Philips på MyPhilips-kontoen når du kobler Appen eller Enheten til Internett. Du kan også bruke MyPhilips-kontoen til å bestille et produkt eller en tjeneste fra Philips, delta i en kampanje eller et spill, delta i aktiviteter på sosiale medier som er relatert til en Philips-kampanje (for eksempel likerklikk eller delinger), og delta i produkttester eller undersøkelser.

Les mer Les mindre
Data filled in by you

Opplysningene du fyller ut

Disse opplysningene er et bilde av huden din eller ansiktet ditt, vanene dine for hudpleie og barbering, hudmålingsverdier, problemer eller spørsmål innen hudpleie og barbering, svar på spørsmålsark og fysiske egenskaper som ansiktsform, hårfarge, hårvekst, skjeggtype og hudtype.

 

Opplysningen som innhentes, brukes til å gi deg et personlig hudrensnings- og barberingsprogram, personlig coachingprogram for hudpleie og/eller barbering og råd om styling og barbering for å gi deg personlig tilpassede råd om styling av ansiktshår og barbering. Vi gjør dette ved å sende e-post, push-varsler og innhold og meldinger i appen. Du får også personlig tilpassede enhetsinnstillinger.

Les mer Les mindre
Devices data

Opplysninger fra Enhet(er)

Hvis du bruker Smart Shaver, registrerer Enheten bruken din av enheten, f.eks. tid, hastighetsinnstillinger, batterinivå og hvordan du barberer, trimmer og børster, og strømmer disse opplysningene til Appen. Disse opplysningene har også enhetsnummer og bruksopplysninger som er unike for brukeren, som gir oss opplysninger om din bruk av Enheten(e). Hvis du bruker hudanalysesensoren (på iPhone), tar iPhone et detaljert bilde av huden din og sender det til Appen. Dette bildet lagres på iPhone-enheten din.

 

 • Opplysningene som innhentes, brukes til å tilpasse personlige enhetsinnstillinger, gi deg informasjon om huden og barberingsvaner og gi personlige coachingprogrammer for hudpleie og/eller barbering.

 

Hver enhet du bruker, innhenter opplysninger om din bruk av Enheten(e).

Les mer Les mindre
Cookies

Informasjonskapsler

Appen benytter seg av informasjonskapsler eller lignende teknologi. Disse opplysningene inkluderer det unike brukerenhetsnummeret, IP-adressen til enheten(e), typen mobilnettleser eller operativsystem du bruker, økt- og bruksdata (opplysninger om hvordan du bruker appen).

 

Vi bruker følgende typer informasjonskapsler:
 

 • Påkrevde informasjonskapsler
  Disse informasjonskapslene sørger for at appen fungerer som den skal.
 • Analyserende informasjonskapsler
  Disse informasjonskapslene gjør at vi kan analysere bruken av appen, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til appene våre.
 • Målrettede annonseinformasjonskapsler
  Disse informasjonskapslene brukes til å tilpasse markedsføring til interessene dine på en bedre måte, både i og utenfor Philips' apper.
   
 • Disse opplysningene kan brukes til å identifisere hvilke deler av Appen du er interessert i, til å spore bruken din, til å forbedre opplevelsen av Appen eller dele innhold til sosiale medier. Philips bruker også informasjonskapsler slik at appen fungerer som den skal.
 • Opplysningene som innhentes, brukes til å levere Appens funksjoner til deg.
 • De innhentede opplysningene forteller oss også hvordan du bruker Appen, og gir informasjon om når du bruker Appen og Enheten(e).
 • Du kan se mer informasjon om informasjonskapslene som brukes i sosiale medier og opplysningene de kan innhente, i personvernerklæringen(e) fra de ulike sosiale mediene. Se en liste nedenfor over personvernerklæringene fra de sosiale mediene Philips bruker mest:

 

Facebook

Google+

Twitter

Pinterest

LinkedIn

YouTube

Instagram

Vine

Les mer Les mindre
Location data

Plasseringsopplysninger

Når du gir oss tilgang til stedsopplysningene dine, kan vi hente inn opplysninger om den geografiske plasseringen til mobilenheten din.

 • Opplysningene som innhentes, brukes til å hente informasjon som lokale værmeldinger og luftforurensning og til å gi deg personlig coaching for hudpleie.
 • Når du bruker funksjonen Finn en Philips-butikk i nærheten på siden for forbrukerstøtte, blir du bedt om å dele opplysninger om posisjonen din med Philips. Basert på plasseringsopplysningene dine blir du anvist til en butikk nær deg, eller du får kontaktinformasjon til forbrukerstøtten i landet du befinner deg i.
Les mer Les mindre
Combined data

Kombinerte opplysninger

Disse opplysningene inkluderer kontoopplysninger, opplysninger som du har angitt, opplysninger fra Enheten(e), informasjonskapsler, plasseringsopplysninger og opplysninger som Philips innhenter når du samhandler med Philips, som inkluderer følgende:

 

 • Opplysninger om din samhandling med og bruk av Philips' digitale kanaler, for eksempel sosiale medier, nettsteder, e-post, apper og tilkoblet produkt. Disse opplysningene kan inkludere følgende: IP-adresse, informasjonskapsler, enhetsinformasjon, kommunikasjon du klikker eller trykker på, plasseringsopplysninger, webområder du besøker, osv.
 • De kombinerte opplysningene analyseres og brukes til å levere tjenester til deg i Smart Shaver-appen, som et personlig hudrensnings- og barberingsprogram, personlig coachingprogram for hudpleie og/eller barbering og råd om styling og barbering for å gi deg personlig tilpassede råd om beste styling av ansiktshår og barbering, og for å gi barberings- og stylingtips.
 • Hvis du velger å motta kampanjekommunikasjon – basert på preferanser og adferd – om Philips' produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer, kan vi kontakte deg med kampanjekommunikasjon via e-post, telefon og andre digitale kanaler, som mobilapper og sosiale medier. Vi kan analysere og kombinere personopplysningene dine for å gi deg en personlig tilpasset opplevelse og skreddersy kommunikasjonen etter preferansene dine og forbrukeratferden din.
 • Vi bruker disse opplysningene til å forbedre innholdet, funksjonaliteten og brukbarheten til Appen, Enheten(e) og produktene og tjenestene våre, samt til å utvikle nye produkter og tjenester.
 • Vi kan kombinere informasjonen vi har innhentet fra deg, og dele den med andre selskaper i Philips-gruppen og med tredjeparter.
Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.
Les mer Les mindre
Third parties
Tillatelser
Appen kan be om å få tilgang til sensorer (f.eks. kamera, Wi-Fi, Bluetooth) eller opplysninger (f.eks. bilder, agendaer, kontakter) på mobilenheten din.

 

 • Vi bruker bare disse opplysningene når vi trenger dem for å levere apptjenesten, og bare etter at du har gitt samtykke.
 • Noen ganger er tillatelsen et teknisk forhåndskrav fra operativsystemer på mobile enheter. Da ber Appen om tilgang til sensorer eller opplysninger, men vi innhenter ikke slike opplysninger hvis det ikke kreves for å levere apptjenesten til deg, og bare etter at du har gitt samtykke.

 

Hvordan vi behandler opplysninger og personvern

 

Deling

Philips kan bruke tredjeparter til å tilby tjenester for følgende:

 

IT-leverandører

Disse leverandørene leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagringsplass, transaksjonstjenester eller tilhørende teknologi som kreves for å kjøre appen eller tjenestene som følger med.

 

Nettskyleverandører

Disse leverandørene leverer datalagringstjenester. Philips er forpliktet til å lagre personlige opplysninger i din region, med nettskytjenester i Europa, USA, Latin-Amerika, Tokyo eller Sydney og Kina.

 

Philips krever at disse tjenesteleverandørene sikrer de personlige opplysningene dine på lik linje med Philips, bare behandler opplysningene dine i tilfeller som gjelder formålene nevnt ovenfor, og bare har tilgang til et minimum av opplysningene de trenger for å levere en bestemt tjeneste.

 

Hvis Philips gir en tredjepart lov til å overføre de personlige opplysningene dine ut av regionen du befinner deg i, sørger vi for å opprettholde personvernrettighetene dine på grunnlag av kontraktsfestede avtaler eller andre midler. Dette gir sikkerhet på tilsvarende nivå som Philips har mens opplysningene behandles av tredjeparter.

 

Philips vil bare offentliggjøre personlige opplysninger i henhold til denne personvernmerknaden og/eller for å etterkomme lover.

 

Philips selger noen ganger en bedrift eller deler av en bedrift til et annet selskap. En slik overføring av eierskap kan innebære at personopplysningene dine overføres direkte relatert til den bedriften, til bedriften som kjøper.

Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo, or Sydney and China.

 
Spacer
 

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to online purchases, your program fee.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo, or Sydney and China.

 
Spacer
 

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to online purchases, your program fee.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo, or Sydney and China.

 
Spacer
 

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to online purchases, your program fee.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo, or Sydney and China.

 
Spacer
 

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to online purchases, your program fee.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo, or Sydney and China.

 
Spacer
 

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to online purchases, your program fee.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo, or Sydney and China.

 
Spacer
 

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to online purchases, your program fee.

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Smart Shaver App service Providers

These providers deliver specific services for Smart Shaver App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Les mer Les mindre
Choices and rights

Valg og rettigheter

Ta kontakt med oss på privacy@philips.com hvis ønsker å benytte deg av følgende valg og rettigheter:

 

 • Tilgang
  Du kan når som helst be om å få tilgang til de personlige opplysningene dine.
 • Be om korrigering
  Du kan når som helst be om å få korrigere de personlige opplysningene dine.
 • Protestere
  Du kan når som helst motsette deg at personopplysningene dine behandles ved å klikke på knappen for å avslutte abonnement, som du finner i e-postene vi sender.
 • Spørsmål eller klager
  Hvis du har spørsmål, klager, bekymringer eller forslag, kan du når som helst ta kontakt med oss.  Du har også rett til å klage til myndighetene.
 • Tilbaketrekning av samtykke
  Du kan enkelt trekke tilbake samtykket ditt (for eksempel kan du stoppe abonnementet på markedsføringstjenester ved å bruke Avslutt abonnement-knappen på slutten av alle e-poster vi sender deg).
 • Sletting
  Du kan når som helst be oss om å slette de personlige opplysningene dine, hvis noen er tilgjengelige.

 

Merk at du kanskje ikke lenger kan bruke alle produkter og tjenester når du velger å benytte deg av (bestemte) valg og rettigheter.

Les mer Les mindre
We protect your personal data
Vi beskytter dine personlige opplysninger

Vi anerkjenner og overholder ansvaret vårt for å beskytte opplysningene du oppgir til Philips, mot tap, misbruk eller uautorisert tilgang. Philips bruker en rekke sikkerhetsteknologier og organisatoriske fremgangsmåter for å hjelpe med å beskytte opplysningene dine. Vi bruker for eksempel tilgangskontroller, brannmurer og sikre protokoller.

Les mer Les mindre
Special information for parents
Spesialinformasjon til foreldre

Selv om Smart Shaver-appen generelt ikke er beregnet på barn under 16 år, er Philips' retningslinjer i samsvar med lovverket når det er nødvendig med tillatelse fra foreldre eller foresatte før vi innhenter, oppgir eller bruker personlige opplysninger om barn.

 

Hvis en forelder eller foresatt blir oppmerksom på at et barn som er under 16 år gammelt, har oppgitt personopplysningene sine til oss, ber vi om at de kontakter oss på privacy@philips.com. Hvis vi blir oppmerksomme på at et barn som er under 16 år gammelt, har oppgitt personopplysningene sine til oss, sletter vi disse opplysningene fra lagringstjenestene våre.

Les mer Les mindre
Changes to the privacy notice
Lokal informasjon: Personvernrettighetene dine i California (bare for USA)

I henhold til California Civil Code avsnitt 1798.83 kan kundene våre som er beboere i California, én gang i året, uten kostnad få informasjon fra oss om eventuelle personopplysninger vi videreførte til tredjeparter for markedsføringsformål i det foregående kalenderåret. Hvis det er aktuelt, vil informasjonen omfatte en liste over kategorier av personlige opplysninger som ble delt, og navn og adresser til alle tredjeparter som vi delte informasjon med i foregående kalenderår. Hvis du bor i California og ønsker denne informasjonen, kan du sende en e-post til https://www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Les mer Les mindre
Changes to the privacy notice
Endringer i denne merknaden om personvern

Tjenestene Philips leverer, kan endres fra tid til annen uten forvarsel. Derfor forbeholder vi oss retten til å endre eller legge til informasjon i denne merknaden om personvern.

 

Vi anbefaler at du ofte kommer tilbake for å se over den nyeste versjonen.

 

Den nye merknaden om personvern trer i kraft når den er publisert. Hvis du ikke samtykker i den endrede merknaden, bør du endre preferansene dine eller vurdere om du vil slutte å bruke Appen. Hvis du fortsetter å åpne eller bruke tjenestene våre etter at endringene har trådt i kraft, samtykker du i at du har blitt informert om den endrede merknaden om personvern.

Les mer Les mindre
Contact

Kontakt oss

Du kan kontakte oss på: privacy@philips.com.