Norge

Personvernerklæring for HomeID


Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 1. januar 2024.

Appen HomeID ("appen") bruker personopplysninger innsamlet eller behandlet gjennom appen, inkludert personopplysninger behandlet via et Philips-kjøkkenapparat som du bestemmer deg for å pare med appen ("enhet").


Denne personvernerklæringen skal hjelpe deg med å forstå praksisen vår for personvern når du bruker tjenestene, herunder hvilken informasjon og hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn, og hva vi gjør med dem, i tillegg til de individuelle rettighetene dine. Personvernerklæringen gjelder personopplysninger som er samlet inn eller behandlet av appen, som styres av eller er under kontroll av Versuni Netherlands B.V. eller et av selskapets tilknyttede selskaper eller datterselskaper ("Versuni", "vår", "vi" eller "oss"). 


Les også vilkårene for bruk, som beskriver vilkårene som gjelder for bruken din av tjenestene.

Hvilke personopplysninger som samles inn, og til hvilke formål

Vi mottar eller samler inn personopplysninger, som beskrevet i detalj nedenfor, når vi tilbyr tjenestene, blant annet når du får tilgang til, laster ned eller installerer appen. Vi knytter personopplysningene dine sammen med unike identifikatorer.  

Sensitive personopplysninger

Før vi samler inn sensitive opplysninger, informerer vi deg og ber om ditt eksplisitte samtykke. 

 

Annet enn det, ber vi om at du ikke sender eller oppgir sensitive personopplysninger (som personnummer, informasjon om rase eller etnisk opphav, politisk ståsted, religiøs eller filosofisk tro eller annen trosretning, helse, sexliv eller seksuell legning, biologiske eller genetiske kjennetegn, kriminell bakgrunn eller medlemskap i fagforeninger) til oss, i eller via appen, eller på annen måte.

Kontakt Image

Kontoopplysninger

Vi samler inn personopplysningene dine når du oppretter en konto.

 

 • Personopplysningene vi samler inn, kan omfatte navn, e-postadresse, land, språk. Vi behandler også informasjon om appbruken din, inkludert økt-, påloggings- og autentiseringsinformasjon, som vi bruker til å administrere kontoen din.
 • Hvis du logger deg på via sosiale medier, kan personopplysningene vi samler inn, omfatte den grunnleggende offentlige profilen din (f.eks. fullt navn / navn i kortform, profilbilde, identifikator, kjønn, nettadresse til profilen din, fødselsdato, startside og plassering) og e-postadressen din, som vi bruker for autentiseringsformål. I dette tilfellet kan leverandøren av det sosiale mediet samle inn informasjon om det faktum at du bruker appen og logger på med kontoen du har på det aktuelle sosiale mediet. Les nøye gjennom personvernerklæringen til leverandøren av det sosiale mediet (f.eks. Facebook, Google eller Apple) for å finne informasjon om praksisen deres for personvern, herunder hva slags personopplysninger de samler inn, og hvordan de bruker, behandler og beskytter dem.
 • Vi bruker kontoopplysningene dine til å opprette og administrere kontoen din og tilby deg personlig tilpassede tjenester. Du kan bruke kontoen til å logge trygt på appen. Hvis du oppretter en konto for å logge på appen, sender vi deg en e-postmelding for å ønske deg velkommen for å kommunisere med deg hvis du sender oss forespørsler, for å sende deg strengt tjenesterelaterte kunngjøringer eller direkte markedsføring hvis du har samtykket til å motta det. Du kan også bruke kontoen din til å bestille et produkt eller en tjeneste, delta i en kampanje eller et spill, delta i en aktivitet på et sosialt medium knyttet til en (Versuni-)kampanje (for eksempel klikke "liker" eller "del") og delta i produkttesting eller spørreundersøkelser.


Ettersom vi bruker kontoopplysningene dine til å tilby tjenestene, anser vi denne behandlingen for å være nødvendig for å kunne oppfylle en kontrakt som du er en part i.

Les merLes mindre

Andre oppgitte opplysninger

Når du bruker appen, kan du opprette en profil, som består av navnet/kallenavnet ditt, en kort beskrivelse av deg selv, hjemlandet ditt, det genererte innholdet og favorittinnholdet ditt samt andre profiler du følger. Vi behandler disse opplysningene sammen med de private innstillingene dine, inkludert hvilke kjøkken du foretrekker, enhetssystemet ditt, enheter du eier, og informasjon vi observerer når du bruker tjenestene våre. 

 

 • Vi bruker disse personopplysningene til å tilby personlig tilpassede tjenester og gjøre deg en del av et forum som deler matlagingsrelatert innhold, der du kan følge andre forummedlemmer med de samme interessene. Vi bruker de private innstillingene dine i kombinasjon med aktiviteten din i det sosiale fellesskapet for å kunne tilby deg en personlig tilpasset opplevelse av appen ved å presentere innhold som er mest relevant for deg, samt sende deg push-varsler eller meldinger i appen. Disse varslingene eller meldingene kan inneholde innhold fra tredjeparter som vi har valgt til partnere i sammenheng med appen. Dette gjør vi ved å analysere opplysningene som samles inn, og ved hjelp av spesifikke anbefalings- og filtreringsalgoritmer.  
   
 • I enkelte land omfatter tjenesten forumfunksjonen, som gjør at du kan se oppskrifter fra andre medlemmer i landet ditt, dele dine egne oppskrifter og legge ut kommentarer. Som en del av forumfunksjonen (i) ser du enkelt hvilke matvarer du foretrekker, og enhetsmodellen(e) din(e) (f.eks. airfryer-modell), og (ii) andre brukere kan se brukernavnet ditt, landet ditt, bildet ditt og forbindelsene dine i appen samt oppskriftene du har lagret i appen. Appen viser om forumfunksjonen er tilgjengelig i landet ditt. 
   
 • I noen land (tilgjengeligheten blir vist i appen) leverer appen også premium-innhold med oppskrifter. Premium-innholdet med oppskrifter er tilgjengelig for salg og lagres på kontoen din. Du kan se premium-oppskriften, og hvis du er interessert, kan du klikke på knappen for kjøp. Du blir videresendt til en tredjepartsleverandør av betalingstjenester. Merk at du må være logget inn med en registrert konto for å kunne kjøpe premium-innhold (for å kunne lagre innholdet på kontoen din). Når du har utført betalingen i henhold til instruksjonene, er kjøpet gjort, og du blir videresendt til appen. Der får du tilgang til premium-innholdet ditt, som forblir tilgjengelig på kontoen din.    

 

Ettersom vi bruker andre oppgitte opplysninger til å tilby tjenestene, anser vi denne behandlingen for å være nødvendig for å kunne oppfylle en kontrakt som du er en part i. 

Les merLes mindre

Enhetsdata

Når du velger å pare appen med enheten din, samler vi inn enhetsspesifikk informasjon når du får tilgang til eller bruker enheten, inkludert det unike enhets-ID-nummeret, landet du velger, tidssonen samt økt- og bruksdata. Dette kan for eksempel være:

 

 • Avhengig av hvilken enhetsmodell du bruker, kan enheten også registrere oppskrifter og ingredienser og sende dem til appen. Vi vil kanskje bruke disse enhetsdataene til å la deg kontrollere enheten din og til å tilby deg personlig tilpassede ernæringstjenester, inkludert råd og tips via meldinger i appen og/eller push-varsler. Vi kan også bruke disse enhetsdataene til analysefunksjoner, f.eks. for å finne ut hvordan enhetene våre brukes på hvilke tider av døgnet.
 • opplysninger om syklus
 • opplysninger om vannstand og -bruk
 • opplysninger om kaffebønner og brygging
 • opplysninger om bruk av AquaClean-filteret

 

Vi bruker opplysningene om enheten din til å yte personlig tilpassede tjenester for alle kafferelaterte forbruksvarer, blant annet ved å registrere opplysningene om enheten din til bruk av Amazon Replenishment Services, som vi drøfter nærmere nedenfor.

 

Ettersom enhetsdataene dine bare behandles når du velger å pare enheten(e) med appen for det formålet å bruke tjenestene, anser vi denne behandlingen for å være nødvendig for å kunne oppfylle en kontrakt som du er en part i og/eller knyttet til en berettiget interesse.

Les merLes mindre

Infographic Image

Informasjonskapsler og analysefunksjoner

Vi bruker informasjonskapsler, koder eller liknende teknologier ("informasjonskapsler") til å drifte, tilby, forbedre, forstå og tilpasse tjenestene våre. Med informasjonskapsler kan vi gjenkjenne den mobile enheten din og samle inn informasjon og personopplysninger, herunder det unike brukerenhetsnummeret, IP-adressen til den mobile enheten din, hva slags nettleser eller operativsystem du bruker på den mobile enheten, økt- og bruksdata eller tjenesterelatert ytelsesinformasjon, som er informasjon om bruken din av appen. Basert på IP-adressen til den mobile enheten din samt informasjon om SIM-kort/operatør kan vi også vise deg landsspesifikt innhold (inkludert informasjon på det lokale språket ditt). 

 

For å gi deg en mer personlig tilpasset opplevelse behandler vi informasjonskapsel- og analysedataene dine for å kunne vise deg riktig innhold og sende deg anbefalinger, meldinger i appen og push-varsler (hvis du velger å tillate dette i innstillingene til appen). 

Vi kan også bruke informasjonskapsel- og analysedataene til å stille deg spørsmål eller invitere deg til å delta i spørreundersøkelser eller forskningsprosjekter. Når du bestemmer deg for å delta, behandler vi kontolegitimasjonen, svarene, meningene og opplevelsene dine. Vi bruker disse dataene til å forbedre tjenestene og utvikle nye produkter og tjenester for deg innen kjøkkenapparater.   

Tjenesteleverandørene våre bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å samle inn opplysninger fra deg på våre vegne og i henhold til våre instrukser. For øyeblikket bruker appen de følgende informasjonskapslene fra tredjeparter: 

 

 • Apptentive. Denne appen bruker Apptentive, en tilbakemeldings- og kommunikasjonstjeneste ("Apptentive") som leveres av Alchemer. Apptentive bruker en teknologi som minner om en informasjonskapsel, for å kunne gjøre appen i stand til å analysere de generelle trafikkmønstrene og samle inn tilbakemeldingene dine gjennom appen. På vegne av Versuni bruker Apptentive informasjon om mobilenheten din (for eksempel produsent, modell og operativsystem), appbruksmønstre og informasjon du velger å oppgi (for eksempel svar på spørreundersøkelser eller tilbakemeldinger) til å tilby tjenester til Versuni for å hjelpe dem med å forstå appbruk, tilby kundestøtte og forbedre produktene og tjenestene sine.  IP-adressen din anonymiseres før bruk og lagring i Apptentives produkter og tjenester.
 • Branch Metrics. Denne appen bruker Branch Metrics, en tjeneste som leveres av Branch Metrics. Inc. ("Branch"), for å opprette dype koblinger av brukere i appen, analysere hvordan brukere åpner og bruker appen, og bruker denne innsikten til å forbedre appen. På vegne av Versuni behandler Branch informasjon som genereres om bruken din av appen (for eksempel om mobilplattform, tidsangivelse, API-nøkkel (ID for appen), appversjon, mobilenhets-ID, iOS Identifier for Advertising, iOS Identifier for Vendors, Android Advertiser ID, IP-adresse, mobilenhetsmodell, produsent og enhetsoperativsystem, start-/sluttid for økten, mobilnettverkskode og nettverksstatus). Hvis du laster ned appen ved å klikke på en Versuni-annonse på en av plattformene til markedsføringspartnerne våre, for eksempel Facebook, Apple eller Google, og bestemmer deg for å gi samtykke, samler Branch inn annonsemåledata fra den mobile enheten din, inkludert unike identifikatorer og analysedata om annonsen du klikker på, og andre apphendelser (for eksempel informasjon om første gang den ble installert og åpnet samt om appdeling via appens delingsfunksjon). Vi deler annonsemåledataene dine med plattformen vi brukte til annonsen, som deretter bruker dataene til å generere rapporter om hvor effektive annonsene våre er. Dette gjør vi for å forstå hvor effektive annonsekampanjene våre er, og måle engasjement.  Ved å samtykke til bruken av Branch godtar du å dele annonsemåledataene dine med plattformen du brukte da du klikket på annonsen, for eksempel Facebook, Apple eller Google, alt etter som, og denne plattformen behandler dataene dine i samsvar med sin aktuelle personvernerklæring.
 • Google Firebase. Denne appen bruker Google Firebase, en apputviklertjeneste ("Firebase") som leveres av Google Ireland Ltd. ("Google"). Firebase bruker informasjonskapsler eller lignende teknologier, som er tekstfiler som plasseres i appen og nettleseren din. På vegne av Versuni bruker Firebase informasjon fra mobilenheten din, for eksempel enhets-ID, IP-adresse, IDFA-en din eller Google Play Services-ID-en din og MAC-adressen din, og erstatter dem med en unik kode. Når du bruker appen, måler vi antallet besøk til appen, hvilke sider du besøker, nettverkstilkoblingen din, innlastingstider og informasjon om når appen krasjer. Vi bruker denne informasjonen til å evaluere og forstå bruken din av appen, til å teste og analysere ytelsen og til syvende og sist til å optimalisere produktene og tjenestene våre.

Vær oppmerksom på at vi bare behandler informasjonskapsel- og analysedataene dine etter at du har gitt samtykke.

Les merLes mindre

Andre oppgitte opplysninger

Vurderings- og anmeldelsesdata

Hvis du skriver en anmeldelse eller vurderer appen i en av appbutikkene, kan vi behandle disse opplysningene for å svare på kommentarene og spørsmålene dine, forstå hvordan du opplever bruken av appen, bli kjent med hvordan du oppfatter appen og merket vårt generelt, og bruke denne innsikten til å forbedre appen og/eller produktene og tjenestene våre. Vi kan bare se brukernavnet ditt i appbutikken, vurderingene dine, kommentarene dine og andre detaljer som du velger å dele med oss eller gjøre offentlig tilgjengelige. Med mindre du krever at vi gjør det, kobler vi ikke disse opplysningene til kontolegitimasjonen din eller til noen andre opplysninger vi har om deg. Når du trenger kundestøtte, kan vi bruke dataene dine til å følge opp saken din og veilede deg gjennom kundestøtteprosessen vår i henhold til avsnittet «Kundestøtte» nedenfor. Vi anser behandlingen av vurderings- og anmeldelsesdataene dine for å være basert på en legitim interesse Versuni har,.

Kundestøtte

Når du trenger kundestøtte, kan du oppgi informasjon knyttet til bruken din av tjenestene, inkludert samhandlingen din med Versuni og hvordan vi kan kontakte deg for å gi deg den hjelpen du trenger. Vi drifter og tilbyr tjenestene, som omfatter kundestøtte og det å forbedre, rette opp og tilpasse tjenestene. Vi bruker også informasjonen til å besvare henvendelser fra deg.


Vi anser behandlingen av kundestøtteopplysningene dine for å være nødvendig for å kunne oppfylle en kontrakt som du er en part i. I noen tilfeller anser vi behandlingen av kundestøtteopplysningene dine for å være basert på en legitim interesse Versuni har.

Kombinerte opplysninger

Kombinerte opplysninger

Vi kan komme til å kombinere personopplysningene dine, inkludert kontoopplysninger, andre oppgitte opplysninger, enhetsdata, informasjonskapsler og analysedata, med opplysninger innsamlet under samhandling og bruk av Versuni' digitale kanaler, som sosiale medier, nettsteder, e-post, apper og tilkoblede produkter, inkludert IP-adressen din, informasjonskapsler, informasjon om den mobile enheten din, informasjon du klikker eller trykker på, plasseringsinformasjon og informasjon om nettsteder du besøker.

 

Vi bruker de kombinerte opplysningene dine til å forbedre appens, enheten(e)s og tjenestenes innhold, funksjonalitet og brukervennlighet samt til å utvikle nye produkter og tjenester. I dette tilfellet anser vi behandlingen av de kombinerte opplysningene dine for å være basert på en legitim interesse Versuni har.


Hvis du samtykker i å motta reklamebasert informasjon om Versuni' produkter, tjenester, arrangementer og kampanjer eller reklamebasert informasjon fra de omhyggelig utvalgte partnerne våre, kan vi sende deg markedsføring og reklame via e-post eller digitale kanaler, f.eks. mobilapper og sosiale medier. Vi kan analysere de kombinerte opplysningene dine, slik at vi kan tilpasse informasjonen til innstillingene dine og atferden din samt gi deg en mer relevant og personlig tilpasset opplevelse. Du kan når som helst deaktivere og slutte å abonnere på slik informasjon.

Les merLes mindre

Tillatelser

Appen kan be om tillatelse fra deg til å få tilgang til den mobile enhetens lagringsfunksjoner, sensorer eller andre funksjoner (f.eks. bilder, dagbok, kontakter, kamera, Wi-Fi, geografisk plassering eller Bluetooth).  Vi krever tilgang når det er strengt nødvendig for å kunne tilby tjenestene som beskrevet nedenfor.  

 

 • Bluetooth og Wi-Fi. Appen krever Wi-Fi for å koble seg til Internett. Appen trenger også Bluetooth/Wi-Fi for å koble enheten(e) til appen. Du kan når som helst blokkere Bluetooth-/Wi-Fi-tilgangen gjennom innstillingene på den mobile enheten.

 • Plassering. For enkelte enhetsmodeller krever Android-operativsystemer tilgang til grov geografisk plassering for å kunne koble til enheten. iOS-operativsystemer krever også geografisk plassering for å gjenkjenne når appen og enheten er i nærheten. Versuni kommer imidlertid ikke til å behandle slike opplysninger på noen som helst måte.  Opplysningene blir værende på den mobile enheten din, der Versuni ikke har tilgang til dem.  Du kan når som helst blokkere innsamling av geografisk plassering gjennom innstillingene på den mobile enheten.

 • Filer. Appen krever tilgang til den mobile enhetens filer for å kunne lagre språkkonfigurasjonene og andre filer som appen trenger for å kunne betjenes (f.eks. håndbøker, oppskrifter, grafikk, mediefiler eller andre store programdokumenter). Hvis du sletter appen, slettes filene fra den mobile enheten.

 • Bilder og medier. Hvis du legger til et profilbilde i profilen din, krever appen tillatelse til å få tilgang til den mobile enhetens kamera elle fotogalleri.  Android-operativsystemer kan komme til å be om tilgang til videoer, men appen bruker bare denne tillatelsen til å gjøre det mulig for deg å laste opp profilbildet. Hvis apparatet ditt støtter matgjenkjenningstjenesten, trenger appen også tillatelse til å bruke kameraet til mobilenheten din for å skanne spesielle mattyper. Det er bare et begrenset antall mattyper som blir gjenkjent. Alt annet som filmes fører til feilmelding. Ingen data blir samlet inn eller lagret for denne tjenesten.

 • Det hender at en tillatelse er en teknisk forhåndsbetingelse i operativsystemet til den mobile enheten. I slike tilfeller kan appen be om tillatelse til å få tilgang til en bestemt sensor eller bestemte data, men vi samler ikke inn slike data med mindre det er nødvendig for å kunne levere tjenestene.
Les merLes mindre

Tredjeparter Image

Hvem deles personopplysninger med?

Versuni kan formidle personopplysninger til tredjeparts tjenesteleverandører, forretningspartnere eller andre tredjeparter i henhold til merknaden om personvern og/eller gjeldende lovgivning.

 

Tjenesteleverandører

Vi samarbeider med tredjeparts tjenesteleverandører som hjelper oss å drifte, tilby, forbedre, forstå, tilpasse, støtte og markedsføre tjenestene våre. 

 

Vi kan dele personopplysninger med følgende tjenesteleverandører: 

 

 • IT- og skyleverandører
  Slike tjenesteleverandører leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagring, transaksjonstjenester og/eller relatert teknologi som kreves for å kjøre appen eller tilby tjenestene.

 

 • Leverandører av analysetjenester.

Slike tjenesteleverandører leverer nødvendig maskinvare, programvare, nettverk, lagring og/eller relatert teknologi som vi trenger for å kunne utføre analyser av appen. Se også avsnittet Informasjonskapsler og analysefunksjoner over.

 

Versuni krever at alle tjenesteleverandører sørger for tilstrekkelig beskyttelse av personopplysninger tilsvarende det beskyttelsesnivået vi selv har. Vi krever at tjenesteleverandørene våre behandler personopplysningene dine utelukkende i henhold til instruksjonene våre og bare til de spesifikke formålene nevnt over, at de har tilgang til minste nødvendige datamengde de trenger for å kunne levere en bestemt tjeneste, og at de ivaretar sikkerheten til personopplysningene.

 

Andre tredjeparter

Versuni kan også komme til å samarbeide med tredjeparter som behandler personopplysningene dine til egne formål. Dersom Versuni deler personopplysninger med tredjeparter som bruker personopplysningene dine til egne formål, vil Versuni sørge for å informere deg og/eller innhente samtykke fra deg i henhold til gjeldende lovgivning før vi deler personopplysningene dine. I et slikt tilfelle bør du lese nøye gjennom personvernerklæringen deres, der de informerer om praksisen for personvern, herunder hva slags personopplysninger de samler inn, og hvordan de bruker, behandler og beskytter dem.

 

Merk at når det gjelder eventuell annonsering fra tredjeparter i appen, deler vi ikke personopplysningene dine med disse partnerne. Selv om du velger å motta reklame og tillater alle informasjonskapsler, deler vi ikke personopplysningene dine med tredjeparten som annonserer. Det vi gjør, er å analysere hvor virkningsfulle slike partnerskapskampanjer er, samt å informere partnerne våre om virkningen (f.eks.   hvor mange app-brukere som har klikket på annonsen; hvor mange app-brukere som har henvist til tilbudet). Vi kan analysere dette ved å gå gjennom app-bruken og når du godtar Branch Metrics-informasjonskapselen som nevnt over. Den eksterne rapporteringen om denne virkningsstudien skjer kun på aggregert basis, noe som vil si at partneren vår – tredjeparten – ikke vil kunne omdirigere denne informasjonen til noen individuell app-bruker. 

 

Det hender at Versuni selger en virksomhet eller en del av en virksomhet til et annet selskap. Slik overdragelse av eierskap kan medføre at personopplysninger direkte knyttet til virksomheten, overføres til selskapet som kjøper virksomheten. Alle våre rettigheter og forpliktelser i henhold til personvernerklæringen kan fritt tilordnes av Versuni til et av de tilknyttede selskapene våre i forbindelse med fusjon, oppkjøp, omstrukturering eller salg av eiendeler, eller i kraft av lovverk eller på annen måte, og vi kan overføre personopplysningene dine til et av de tilknyttede selskapene eller etterfølgende enhetene våre eller til ny eier.

 

Amazon

 

 • Alexa

Avhengig av hvilken enhetsmodell du bruker, kan du kontrollere enheten din og innhente informasjon via Amazon Alexa med Kitchen Plus/ Coffee Plus-ferdigheten ("ferdigheten").

 

Når du aktiverer ferdigheten, lar Versuni deg koble Amazon-kontoen din til Versuni-kontoen du bruker til å logge inn på appen. Når kontoene dine kobles sammen, treffer Versuni og Amazon tekniske tiltak for å bekrefte identiteten din uavhengig av hverandre. Versuni deler konto-identifikatorer, men deler ikke kontolegitimasjonen din, herunder navn og e-postadresse, med Amazon.

 

Når du snakker med Alexa, sender Amazon en skriftlig versjon av talekommandoene dine til Versuni sammen med en unik identifikator. Vi behandler denne informasjonen for å utføre kommandoene dine og sende respons, i henhold til personvernerklæringen vår. Vi deler den skriftlige responsen vår med Amazon slik at Amazon kan opplyse deg om utfallet av kommandoen din i henhold til Amazons personvernerklæring og vilkår for bruk. Versuni og Alexa kan også utveksle informasjon på enheten du velger å kontrollere via ferdigheten, herunder når du oppdaterer, endrer eller fjerner en enhet.

 

 • Amazon Dash Replenishment Services (DRS)

I noen land støtter vi DRS. Når du abonnerer på DRS, utsteder appen automatisk ordre på bønner eller AquaClean-filtere for deg via Amazon. Til slike formål må du logge inn på Amazon-kontoen din, og Amazon yter deg sine egne tjenester.

 

Når du oppretter DRS-abonnementet ditt, deler vi følgende med Amazon: serienummeret og modellen (hx-nummeret) på enheten din samt din daglige samlede beholdning av bønner eller AquaClean-filtere. For å holde oversikt over abonnementet ditt lagrer vi din Amazon-kunde-ID. Hvis du avslutter abonnementet på DRS, sletter vi denne kunde-ID-en.

 

Du forstår at kommandoene og responsene dine kan utgjøre personopplysninger. Du forstår også at Amazon leverer sine egne tjenester til deg, og at du ved å gi samtykke instruerer oss til å dele personopplysningene dine med Amazon. Amazon kan behandle persondataene dine i land utenfor landet du bor i, og disse landene har kanskje ikke tilfredsstillende beskyttelse for personopplysninger i tråd med EU-forordning 2016/679 (GDPR). Du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake ved å deaktivere ferdigheten. Du finner mer informasjon i Amazons personvernerklæring og vilkår for bruk.

 

Grensekryssende overføring

Personopplysninger kan bli lagret og behandlet i land der vi driver virksomhet, eller der vi har tjenesteleverandører, og ved å bruke tjenestene samtykker du til overføring av (eventuell) informasjon til land utenfor bostedslandet ditt, som kan ha andre regelverk for personvern enn ditt eget land. Under visse omstendigheter kan domstoler, politi, tilsynsorganer eller sikkerhetspoliti i de andre landene ha rett til å få tilgang til personopplysningene dine.  

 

Dersom du er bosatt i EØS, kan personopplysningene dine bli overført til de tilknyttede selskapene våre eller tjenesteleverandører i ikke-EØS-land som EU-kommisjonen mener tilbyr tilfredsstillende databeskyttelse i henhold til EØS-standarder. For overføringer fra EØS til land som EU-kommisjonen ikke anser som tilfredsstillende, har vi truffet egnede tiltak for å beskytte personopplysningene dine, blant annet med standardklausuler for kontrakter som er godkjent av EU-kommisjonen. 

 

Hvor lenge oppbevarer vi opplysningene?

Vi oppbevarer personopplysningene så lenge det trengs eller er tillatt basert på hvilke formål opplysningene samles inn for. Kriteriene vi bruker til å fastslå oppbevaringstiden, omfatter (i) hvor lenge du bruker appen og tjenestene, (ii) om vi er underlagt en juridisk forpliktelse, eller (iii) om oppbevaring anbefales basert på den juridiske stillingen vår (for eksempel med hensyn til gjeldende preskripsjonsbestemmelser, rettssaker eller lovpålagte undersøkelser). 

Les merLes mindre

Dine valg og rettigheter

Valgene og rettighetene dine

Dersom du vil sende en forespørsel om å få tilgang til, rette, slette, begrense eller protestere mot behandlingen av personopplysninger du har gitt oss tidligere, eller dersom du vil sende en forespørsel om å motta en elektronisk kopi av personopplysningene dine for det formålet å videresende dem til et annet selskap (i den grad gjeldende lovgivning tillater slik overføring av opplysninger), kan du kontakte oss her. Vi vil besvare forespørselen i henhold til gjeldende lovgivning. 

 

I forespørselen må du oppgi tydelig hvilke personopplysninger du vil ha tilgang til, rette, slette, begrense eller protestere mot behandling av. For din egen beskyttelse kan vi kun imøtekomme forespørsler som gjelder personopplysninger knyttet til kontoen din, e-postadressen din eller annen kontoinformasjon du bruker til å sende oss forespørselen, og det kan hende vi må få bekreftet identiteten din før vi imøtekommer forespørselen. Vi vil forsøke å imøtekomme forespørselen så raskt som det er praktisk mulig. 

 

I tilfeller der vi må innhente samtykke fra deg for å kunne samle inn og/eller personopplysningene dine, kan du når som helst trekke tilbake samtykket, uten at det påvirker lovligheten til behandlingen basert på samtykke før du trakk samtykket tilbake. 

 

Vær oppmerksom på at hvis du tar i bruk (noen av) valgene og rettighetene dine, kan det hende du ikke lenger kan bruke, helt eller delvis, tjenestene våre. 

 

Når vi behandler dine personopplysninger basert på en juridisk forpliktelse som vi er underlagt, inkludert når du samhandler med oss for å utøve noen av dine rettigheter, anser vi behandlingen som lovlig. 

 

I tilfeller der vi må oppfylle en kontrakt for å kunne behandle personopplysningene dine for formål som angår tjenestene, kan det hende vi ikke kan tilby tjenestene hvis vi ikke mottar opplysninger fra deg.      

Les merLes mindre

Vi beskytter dine personlige opplysninger

Vi beskytter personopplysningene dine

Vi tar plikten vår på alvor om å beskytte opplysningene du betror Versuni, mot utilsiktet eller uautorisert endring, tap, misbruk, formidling eller tilgang. Versuni bruker en rekke sikkerhetsteknologier samt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine. Til dette formålet har vi innført blant annet tilgangskontroller, brannmurer og sikre protokoller.

Spesialinformasjon til foreldre

Spesiell informasjon til foreldre

Selv om tjenestene ikke er rettet mot barn, som definert i gjeldende lovgivning, har Versuni retningslinjer for å overholde loven der det kreves forelderens eller vergens tillatelse før innsamling, bruk eller formidling av personopplysninger om barn. Vi er forpliktet til å beskytte barns behov for personvern, og vi oppfordrer foreldre og verger på det sterkeste til å delta aktivt i barnas aktiviteter og interesser på nettet.


Dersom en forelder eller verge oppdager at barnet har gitt oss personopplysninger uten at de har gitt samtykke, kan vi kontaktes her. Dersom vi får vite at et barn har gitt oss personopplysninger, sletter vi barnets opplysninger fra filene våre.

Les merLes mindre

Endringer i denne personvernerklæringen

Endringer i denne personvernerklæringen

Tjenestene våre kan komme til å bli endret fra tid til annen uten at du blir varslet om det på forhånd. Derfor forbeholder vi oss retten til å endre eller oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Når vi oppdaterer personvernerklæringen, oppdaterer vi også datoen øverst i denne personvernerklæringen. 

 

Vi ber om at du regelmessig leser gjennom den nyeste versjonen av personvernerklæringen.  

 

Den nye merknaden om personvern trer i kraft umiddelbart ved publisering. Dersom du ikke godtar den reviderte personvernerklæringen, bør du endre innstillingene dine eller vurdere å slutte å bruke tjenestene våre. Ved fortsatt tilgang til eller bruk av tjenestene etter at slike endringer er trådt i kraft, bekrefter du at du er blitt informert om og godtar personvernerklæringen slik den er endret. 

Les merLes mindre

Kontakt oss

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan Versuni bruker personopplysningene dine, kan du kontakte Versuni eller personvernombudet vårt her. Du kan eventuelt sende inn en klage til et tilsynsorgan for ditt land eller område.


Versuni Netherlands B.V.

Claude Debussylaan 88, 1082MD

Amsterdam, the Netherlands

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.