Lukk Last ned bilde

Bilder

Velsmakende pommes frites med opptil 80 % mindre fett.*

Philips' unike Rapid Air-teknologi gjør at du kan steke med luft, slik at maten blir sprøere på utsiden og saftigere inni. Lite eller ingen olje trengs for å gi perfekt tekstur og velsmakende resultater.

Se alle spesifikasjoner

Produktfunksjoner

 • Rapid Air-teknologi gir sunnere fritering

  Airfryers unike Rapid Air-teknologi gir deg mulighet til å steke, frityrsteke, bake og grille nydelige snacks og måltider med mindre fett enn fra vanlige frityrgryter, og den bruker lite eller ingen olje. Philips airfryer med Rapid Air-teknologi gir også mindre lukt enn vanlige frityrgryter, er enkel å rengjøre samt trygg og økonomisk å bruke daglig.

 • Justerbar kontroll av tid og temperatur

  Det integrerte timeren gjør at du kan forhåndsinnstille steketider på opptil 30 minutter. Den automatiske av-funksjonen inkluderer en lydindikator som sier fra når det er klart. Den fullstendig justerbare temperaturkontrollen gir deg mulighet til å forhåndsinnstille den beste steketemperatur for maten opptil 200 grader. Nyt sprø, gyllenbrune pommes frites, snacks, kylling, kjøtt og mer, og alt er tilberedt med riktig tid og temperatur for det beste resultatet.

 • Med airfryer kan du steke, grille og til og med bake

  Ikke bare er den godt egnet for fritering, men den nyskapende Philips airfryer med Rapid Air-teknologi lar deg også grille, bake og steke favorittmåltidene dine, slik at du har én løsning for alle måltider.

 • Oppskriftshefte fullt av inspirerende oppskrifter

  Denne oppskriftsboken som er satt sammen av kulinariske eksperter, gir deg inspirasjon for et stort utvalg fettfattig, fritert mat som du kan lage i airfryer. Den har også oppskrifter som viser hvor allsidig apparatet er, slik at du kan grille, bake og til og med steke mat på en sunnere, raskere og mer praktisk måte.

 • Unik design for å lage deilig mat med lite fett

  Philips airfryers unike design som kombinerer raskt sirkulerende supervarm luft og optimal oppvarmingsprofil, gjør at du kan steke mange ulike velsmakende måltider på en rask, enkel og sunnere måte uten at du trenger å bruke olje.

 • Lett å rengjøre og skaper mindre lukt enn vanlige frityrgryter

  Den uttakbare skuffen med klebefritt belegg og matkurven kan vaskes i oppvaskmaskin for enkel rengjøring. Philips airfryer med Rapid Air-teknologi sparer deg og hjemmet ditt for lukten av fritert olje som du får med en vanlig frityrgryte.

 • Stor matlagingskapasitet for alle favorittoppskriftene dine

 • Høy effekt for raske resultater

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

* Sammenlignet med pommes frites laget i en vanlig frityrgryte fra Philips.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i