Viva Collection

  Airfryer

  Lag favorittrettene dine med mindre olje

  Vet du at det finnes en kjemisk forklaring til at fet mat smaker bedre? Når du steker, ovnsbaker eller friterer med olje inntreffer en kjemisk reaksjon mellom aminosyrene og sukkeret i maten. Når oljen blir varm, frigjøres mange av de fyldige, aromatiske stoffene som gjør at maten helt enkelt smaker mer og får en sprø overflate. Philips innovation Airfryer gjenskaper samme prosess med raskt sirkulerende varmluft i stedet for olje. Lag gratinert hummer, pommes frites eller stek karbonader med lite eller ingen olje. Nå behøver du ikke lenger å velge mellom å spise sunt eller godt! Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Viva Collection Airfryer

Lag mat på en sunnere måte, Innovativ Rapid Air-teknologi, Hvit/sølv, Sprø overflate – mindre fett HD9220/50 Finn lignende produkter

Lag favorittrettene dine med mindre olje

Med Rapid Air-teknologi for perfekte resultater

 • Innovativ Rapid Air-teknologi gir delikat, sunn mat

  Innovativ Rapid Air-teknologi gir delikat, sunn mat

  Vet du at det finnes en kjemisk forklaring til at fet mat smaker bedre? Når du steker, ovnsbaker eller friterer med olje inntreffer en kjemisk reaksjon mellom aminosyrene og sukkeret i maten. Når oljen blir varm, frigjøres mange av de fyldige, aromatiske stoffene som gjør at maten helt enkelt smaker mer og får en sprø overflate. Philips innovation Airfryer gjenskaper samme prosess med raskt sirkulerende varmluft i stedet for olje. Lag gratinert hummer, pommes frites eller stek karbonader med lite eller ingen olje. Nå behøver du ikke lenger å velge mellom å spise sunt eller godt!

 • Enkel å bruke

  Enkel å bruke

  Du stiller enkelt inn temperatur og tid på den manuelle innstillingen på Philips Airfryer. Den raskt sirkulerende varmluften gjør at maten tilberedes raskere, og teknologien gjør at du aldri behøver høyere temperatur enn 200 grader.

 • Lag alt fra gratinert hummer til sjokoladekake

  Lag alt fra gratinert hummer til sjokoladekake

  Den innovative teknologien i Philips Airfryer er perfekt for å lage retter som vanligvis behøver olje for å smake godt, på en sunnere måte. I tillegg til å lage delikate varmretter, kan du også bake i ovnen. Airfryeren har veldig kort oppvarmingstid og gir alltid et fantastisk saftig resultat.

 • App med mer enn 200 inspirerende retter

  App med mer enn 200 inspirerende retter

  Last ned oppskrift-appen "Philips Airfryer"! Appen gir deg inspirasjon til en mengde forskjellige retter med lavt fettinnhold som du kan lage i Airfryer. Lag alt fra fish and chips og krydret scampi til blåbærpai eller rundstykker. Philips Airfryer er utrolig allsidig!

 • Unik form gjør at luften kan få høy hastighet

  Unik form gjør at luften kan få høy hastighet

  Philips Airfryer har en patentert sjøstjerneformet bunn, noe som gjør at luften kan sirkulere i ekstremt høy hastighet. Det er den ekstremt raske luftstrømmen i kombinasjon med varmen som skaper det fantastiske resultatet når du lager mat med Philips Airfryer.

 • Deler som kan vaskes i oppvaskmaskin

  Deler som kan vaskes i oppvaskmaskin

  Alla avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin.

 • Stor matlagingskapasitet for alle favorittoppskriftene dine

  Stor matlagingskapasitet for alle favorittoppskriftene dine
 • Høy effekt for raske resultater

  Høy effekt for raske resultater
Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • Sammenlignet med pommes frites laget i en vanlig frityrgryte fra Philips.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i