Philips' retningslinjer for informasjonskapsler

 

Melding om informasjonskapsler gjelder fra

22 august 2014

Mer informasjon om informasjonskapsler

Philips ønsker å gjøre brukernes opplevelse av og samhandling med webområdene våre så informativ, relevant og nyttig som mulig. En måte å oppnå dette på, er å bruke informasjonskapsler eller lignende teknologier som lagrer informasjon om webområdebesøket, på datamaskinen din. Vi synes det er viktig at du vet hvilke informasjonskapsler webområdet vårt bruker, og hvorfor. Dette vil styrke personvernet ditt, samtidig som nettstedet forblir så brukervennlig som mulig. Du kan lese mer om informasjonskapslene som brukes av og via nettsted vårt, og hva de brukes til. Dette er en erklæring om personvern og bruk av informasjonskapsler, ikke en kontrakt eller en avtale.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinens harddisk når du besøker visse webområder. Hos Philips kan vi bruke lignende teknikker, for eksempel piksler, sporingsbilder osv. Av hensyn til sammenhengen i dette dokumentet omtaler vi alle disse teknologiene samlet som informasjonskapsler.

Hva brukes disse informasjonskapslene til?

Informasjonskapslene kan brukes til mange forskjellige formål. De kan for eksempel brukes for å vise at du har besøkt webområdet vårt før og identifisere hvilke av nettsidene du er mest interessert i. Kapslene kan også forbedre nettopplevelsen din ved å lagre preferansene dine i løpet av besøket.

Informasjonskapsler fra tredjeparter

Tredjeparter (som ikke er en del av Philips-konsernet) kan også komme til å lagre informasjonskapsler på datamaskinen din under besøket ditt på webområdene til Philips. Slike indirekte informasjonskapsler minner om direkte informasjonskapsler, men kommer fra et annet domene (ikke Philips') enn det du besøker.