CMND

Ta kontroll over
skjermene dine

android logo

Håndter innhold og nettverk på en enkel måte med CMND


Flotte skjermer og skilt er ikke bedre enn systemene som administrerer dem. CMND er en komplett løsning for sammenkoblede profesjonelle skjermer som enkelt lar deg styre alt fra én sentral enhet. Det gjelder uansett om du har én eller tusen skjermer. Systemet forenkler systemutplassering (CMND & Deploy). Det hjelper deg med å holde oversikt over systemdrift, systemoppdateringer og vedlikehold (CMND & Control). Det legger til rette for innholdsproduksjon og viser det med en gang (CMND & Create). Det bidrar til mer interaksjon og personlig tilpasning (CMND & Check-In). Alt dette gjøres med et dra-og-slipp-grensesnitt. CMND engasjerer mer og sørger for en lengre driftstid, mindre frustrasjon og lavere eierkostnader.

Med CMND & Control har du full kontroll. Oppdater fastvare, endre på innstillinger og mer – all betjening av skjermene dine gjøres via ett system. Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov. Gi bedriften din det mest utviklede operativsystemet på planeten. Skjermløsningene fra Philips Professional leveres med Android-operativsystemet som gir deg full kontroll over appene og tilkoblingsmulighetene dine. Få det meste ut av skjermene dine med denne kraftige SOC-brikken, som har en allsidig design, og de forbedrede tilkoblingsmulighetene den tilbyr. 
 
Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov.


CMND-fordeler for systemintegratorer:

✔  Få sømløs integrasjon over hele serien vår

✔  Forenkle og strømlinjeform skjermadministrering og -konfigurasjon

✔  Legg til / fjern innstillinger på en enkel måte

✔  Distribuer APK-er raskt

✔  Administrer RF- og IPTV-kanaler

 

Fordeler for sluttbrukere

•  Kundeengasjement i sanntid. Distribuer innhold øyeblikkelig eller basert på kundenes vaner.
•  Eliminer manuelt arbeid i tilknytning til skjerm-til-skjerm-oppdateringer.
•  Maksimaliser annonse- og promoteringsegenskapene i offentlige rom.

Fordeler for partnere

•  Sømløs integrering på tvers av utvalget av skjermløsningene fra Philips Professional.
•  Betjeningen og konfigureringen av skjermene er forenklet og strømlinjeformet.
•  Betjen RF- og IPTV-kanaler, og den fungerer over både RF koaksial- og IP-nettverk.

CMND i bruk …

Annen funksjon
 

Drevet av AndroidTM

 

Mulighetene er uendelige med Android. Skjermløsningene fra Philips Professional er designet for å utvikle seg etter behov, med uslåelig hastighet, brukervennlighet og app-tilgjengelighet. Skjermer drevet av Android gir flere muligheter for tilpasning, er raskere og kraftigere og har et bredt utvalg av apper tilgjengelig for mange forskjellige markeder.

CMND alt

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.