CMND

Ta kontroll over
skjermene dine

android-logo

CMND  alt


CMND-skjermbetjeningsplattformen gir deg full kontroll over alle skjermene dine fra Philips. Uansett om det er snakk om én skjerm eller tusen, så kan du behandle alle skjermene dine på ett sted. Med CMND & Create kan du enkelt opprette innhold, kjøre det i sanntid på alle skjermene og oppdatere det etter behov. Du kan også dra og slippe widget-programmer etter ønske for å skape det ultimate oppsettet, vise innhold i landskapsmodus eller portrettmodus i fantastisk HD-oppløsning og stille inn innholdsendringer til et spesielt tidspunkt.

 

Med CMND & Control har du full kontroll. Oppdater fastvare, endre på innstillinger og mer – all betjening av skjermene dine gjøres via ett system.

Med CMND & Control har du full kontroll. Oppdater fastvare, endre på innstillinger og mer – all betjening av skjermene dine gjøres via ett system. Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov. Gi bedriften din det mest utviklede operativsystemet på planeten. De profesjonelle skjermløsningene fra Philips leveres med Android-operativsystemet som gir deg full kontroll over appene og koblingene dine. Få det meste ut av skjermene dine med denne kraftige SOC-brikken, som har et allsidig design, og de forbedrede tilkoblingsmulighetene det tilbyr. 
 
Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov.

 

Fordeler for sluttbrukere

•  Kundeengasjement i sanntid. Distribuer innhold øyeblikkelig eller basert på kundenes vaner.
•  Eliminer manuelt arbeid i tilknytning til skjerm-til-skjerm-oppdateringer.
•  Maksimaliser annonse- og promoteringsegenskapene i offentlige rom.

Fordeler for partnere

•  Sømløs integrering på tvers av utvalget av de profesjonelle skjermløsningene fra Philips.
•  Betjeningen og konfigureringen av skjermene er forenklet og strømlinjeformet.
•  Betjen RF- og IPTV-kanaler, og den fungerer over både RF koaksial- og IP-nettverk.

CMND i bruk …

Annen funksjon
 

Drevet av AndroidTM

 

Mulighetene er uendelige med Android. De profesjonelle skjermløsningene fra Philips er designet for å utvikle seg etter behov, med uslåelig hastighet, brukervennlighet og app-tilgjengelighet. Skjermer drevet av Android gir flere muligheter for tilpasning, er raskere og kraftigere og har et bredt utvalg av apper tilgjengelig for mange forskjellige markeder.

CMND alt

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.