research lab

Reis godt. Reis lett.

Slik velger du en CPAP-reisemaskin

Alle maskinene er ikke like

 

For personer som reiser ofte, vil en bærbar PAP-maskin være mindre, lettere, enklere å bære og mer diskret. En bærbar CPAP-maskin kan passe i vanlig kabinbagasje, og du trenger dermed ikke en spesiell bæreveske. Nyskapninger innen design og teknologi har gjort det mulig å oppnå samme ytelse med et mini PAP-apparat som en hjemmebasert enhet. Men husk at ikke alle PAP-maskiner er like. Se etter maskiner med et lavt støynivå, behagelige behandlingsinnstillinger, og funksjoner som ligner de du har på hjemmeapparatet ditt.

Ikke la deg lure

Når du ser etter en CPAP-reisemaskin

PAP-reisemaskiner kommer i en rekke størrelser, former og ekstra funksjoner. Enkelte kan se svært små ut, men krever mange ekstra komponenter for å fungere som hjemmesystemet ditt. Her er noen andre tips som kan hjelpe deg til å finne maskinen som passer for deg.
Komponenter
Et apparat med færre komponenter krever mindre monteringstid, og er enkelt å ta med seg i kofferten.
Vekt
Det er viktig å reise lett. Sammenlign vekten på PAP-maskinene.
Slange
Siden hver produsent vil ha forskjellige slanger, bør du se etter de med mindre slanger, som sikrer enkel pakking og større bevegelsesfrihet når du sover.
Ekstra funksjoner
Se etter ekstra funksjoner slik som brukervennlig aktivering via berøringsskjerm, innebygget USB-ladeport for mobiltelefoner eller andre apparater, noe som sikrer tilgjengelige uttak til lamper, vekkerklokker osv.

Reisetilbehør for søvnapné

DreamStation Go

Reisevesker

Ofte kan transport av PAP-maskinen, masken, slangene og strømledningene gjøre det vanskelig å opprettholde behandlingen når du reiser. Men det finnes mange ulike veskealternativer som gjør det enklere å pakke og bære behandlingsutstyret ditt på en enklere, mer tilgjengelig måte. Våre produkter omfatter vesker med harde sider, stresskofferter til kabinen med skulderstropp og plass til ekstra tilbehør, og mer.
DreamStation Go

Utstyrslommer til sengen

Dette praktiske tilbehøret sørger for at masken, slangene og ledningene oppbevares på en ryddig og praktisk måte når du er borte. De sikrer også at du har alt for hånden når det er på tide å legge seg.
DreamStation Go

Strømadaptere

Det finnes mange ulike adaptere som hjelper deg med å opprettholde strømforsyningen til behandlingsenheten din, fra en adapter som kobles til sigarettenneren i bilen til et marinelignende batteri til dypvann.
DreamStation Go

Batteripakker

Akkurat som batteriene som tilfører strøm til dine elektroniske apparater, har batteriene som er utformet for PAP-maskinen din, blitt mindre og lettere de siste årene. Det er dermed enklere og mer praktisk å opprettholde kontinuerlig behandling mens du reiser. [link]CPAP batteripakker.
DreamStation Go

DreamStation Go

 

DreamStation Go er en nøyaktig utformet PAP-reisemaskin som gjør det enkelt å få den søvnen du trenger for å yte maks.

Velge en CPAP

Tips som forenkler reisen

 

For å yte maksimalt mens du er på jobb eller ditt livs reise, er det ekstremt viktig å opprettholde behandlingen, hver natt.

Fly - sikkerhet på flyplassen

Svev gjennom sikkerhetskontrollen

 

Flyreiser har sine egne utfordringer for søvnapnépasienter. Her finner du spesifikke tips og råd som vil gi deg en mer problemfri flyreise.

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.