Håndstøvsuger

  Håndstøvsuger

  Høy effekt, flott resultat

  Den nye Philips FC6094 (14,4 V) har alt til kraftig rengjøring med flere muligheter. Komfortsettet omfatter et gulvmunnstykke og en teleskopstang som enkelt rengjør søl selv på større områder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høy effekt, flott resultat

Med komfortsett for større områder

 • 14,4 V oppladbart apparat med virvlende luftstrøm

  14,4 V oppladbart apparat med virvlende luftstrøm

  Den virvlende luftstrømmen til Philips Mini Vac holder skitten inne, og roterer for å sikre optimal, høy sugeevne og rengjøringsytelse som varer.

 • Utrolig stillegående

  Utrolig stillegående

  Philips Mini Vac med sin kraftige motor er utrolig stillegående, takket være den spesielle, strømlinjeformede designen. Det komfortable støynivået gjør at du kan rydde hjemme når du vil.

 • Avtakbart munnstykke som kan vaskes i oppvaskmaskin

  Avtakbart munnstykke som kan vaskes i oppvaskmaskin

  Philips Mini Vac er også enkel å vedlikeholde. Hvis munnstykket må rengjøres, setter du det ganske enkelt i oppvaskmaskinen. På den måten har du alltid en ren Mini Vac for hånden.

 • Teleskoprør, gulvmunnstykke, børstemunnstykke, fugemunnstykke

  Teleskoprør, gulvmunnstykke, børstemunnstykke, fugemunnstykke

  Philips FC6094 (14,4 V) leveres med mye tilbehør for å takle alle typer jobber. Komfortsettet omfatter et gulvmunnstykke og en teleskopstang som enkelt rengjør søl selv på større områder. Det myke børstemunnstykket er skånsomt på ømtålige overflater, og med fugemunnstykket kan du rengjøre selv på steder der det er vanskelig å komme til.

 • Baselader med smart utforming for vegg eller bord

  Baselader med smart utforming for vegg eller bord

  Du kan oppbevare Philips Mini Vac på en praktisk ladebase, mot en vegg eller på et bord. Dette betyr at Philips Mini Vac, med det kraftige oppladbare batteriet, alltid er klar til bruk.

 • Virvlende luftstrøm og 2-trinns filtreringssystem

  Virvlende luftstrøm og 2-trinns filtreringssystem

  Den virvlende luftstrømmen til Philips MiniVac holder skitten inne og roterer for å sikre optimal, høy sugeevne og en varig rengjøringsytelse. Filtreringssystemet i to trinn sikrer at skitten ikke slipper ut igjen når den først er inne. Det første filteret blokkerer det meste av skitten, mens det andre foldede filteret fanger de finere støvpartiklene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i