Consumer
Produkter

Pasta med valnøttsaus

Pasta med valnøttsaus

Perfekt pasta for kalde høstkvelder

Porsjoner 2 p, Koke-/steketid 25 m

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk i skiver
  • 50 g valnøtter i små biter
  • 3 ss olivenolje
  • 150 g pasta
  • I boks tomater uten skinn (400 ml)
  • 100 g revet parmesan
  • 100 ml tørr sherry
  • 1 skiver hvitt brød i terninger

Fremgangsmåte

  • Varm olje i en dyp panne og stek brødterninger, hvitløk og valnøtter på lav varme i 7-8 minutter til de er gylne. Pass på så du ikke brenner hvitløken. Tilsett tomater og sherry, la alt koke opp og reduser sausen i åpen panne i 10-15 minutter.
  • Purer sausen med en stavmikser og krydre etter smak. Imens koker du pasta al dente. Server pasta med valnøttsaus og strø over rikelig med revet ost. Tilberedelse: 25 minutter
Pasta med valnøttsaus