0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    clean kitchen where recipes are prepared

    Champagnecocktail med vaniljeis

    Gjør deg til kjøkkenets dronning

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 5 m

    Ingredienser

    • 200 ml champagne
    • 250 g friske eller frosne bringebær
    • 4 store ss god vaniljeis

    Fremgangsmåte

    • Tin bringebærene dersom du bruker frosne. Legg 12 bringebær til side til pynt. Mos resten med en stavmikser. Fordel mosen i 4 cocktailglass og tilsett en skje vaniljeis i hvert glass.
    • Hell forsiktig champanjen over slik at du lager et separat lag over bringebærene. Pynt med resten av bringebærene. Tilberedelse: 5 minutter. Dersom du bruker frosne bringebær, kommer tid til tining i tillegg.
    Champagnecocktail Med Vaniljeis | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.