Tidlig tilgang til Black Friday Melde deg på
Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Tidlig tilgang til Black Friday Melde deg på
1
0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Vannbakkels

    Oppskrift på delikate bakverk du kan lage med stavmikser. Her finner du i tillegg enkle oppskrifter på vannbakkels og andre bakverk du kan lage med stavmikser.

    Porsjoner 10, Tilberedelsestid: 25 min., Koke-/steketid 25 min.

    Ingredienser

    • 100 g mel
    • 100 g smør
    • 200 g vann
    • 200 g (4 store) egg
    • 1/4 ts salt
    • Fyll
    • 1 pakke vaniljekrempulver
    • 240 ml melk
    • 240 ml kremfløte

    Fremgangsmåte

    • 1. Ha vaniljekrempulveret og 240 ml kald melk i en bolle. Bland det sammen med det doble miksertilbehøret i to minutter. Dekk til blandingen og sett den i kjøleskapet i minst fem minutter.
    • 2. Visp kremfløten med vispen eller det doble miksertilbehøret. Vend kremen inn i vaniljekremblandingen. Dekk til og avkjøl.
    • 3. Kok opp vann og smør i en stor kjele. Sett platen på middels varme, og rør mens det koker. Rør inn mel og salt. Rør godt til deigen samler seg til en ball i midten av kjelen. Ha deigen over i en stor bakebolle, og la den hvile i fem minutter. Bland så inn ett egg av gangen ved hjelp av det doble miksertilbehøret, og sørg for at hvert egg er godt innblandet før du tar i det neste. Bruk en spiseskje til å ha deigen over på et bakepapir med fem centimeter mellom hver kake.
    • 4. Stek på 218° C i 25 minutter til de er gylne. Midten skal være tørr.
    • 5. Når vannbakkelsene er avkjølt, kan du enten dele dem og fylle dem med vaniljekrem, eller du kan bruke en sprøytepose til å dekorere dem med vaniljekrem.
    Cream puff

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.