0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Ostefondue med grillet sjampinjong

    En deilig rett i godt selskap

    Porsjoner 4 p, Koke-/steketid 25 m

    Ingredienser

    • 250 g sjampinjonger, delt i to
    • 1–2 ss olivenolje
    • nykvernet svart pepper
    • 300 g skorpefri goudaost
    • 300 g skorpefri cheddarost
    • 500 ml tørr hvitvin
    • 1 ss sitronjuice
    • 3 ss vodka eller gin
    • 1 vårløk, i ringer
    • 200 g rå blomkål- eller brokkolibuketter
    • 8 skiver ristet brød, i tynne staver
    • – grillpanne
    • – grillspyd av tre
    • - foodprocessor med riveskive

    Fremgangsmåte

    • Pensle sjampinjongene lett med olje. Varm opp grillpannen og grill soppen i 2–3 minutter, smak deretter til med salt og pepper, og tre soppen på grillspydene.
    • Sett riveskiven i foodprocessoren, og riv osten. Varm opp vinen i en tykkbunnet kjele, og tilsett osten i flere omganger. Vent med å ha i neste porsjon til den forrige har smeltet.
    • Bland deretter maismel med sitronjuice, og tilsett det i ostefonduen. Fortsett å røre til fonduen har begynt å tykne. Smak til med vodka og vårløk, og sett kjelen på en varmeplate så fonduen holder seg varm.
    • Dypp sjampinjong, blomkålbuketter og biter av toast i fonduen når dere sitter til bords.
    • Tilberedningstid 25 minutter
    Ostefondue Med Grillet Sjampinjong | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.