0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Malaysiske frityrstekte poteter

    Til alt fra gresskarsuppe til sunne smoothier. En stavmikser fra Philips er et hendig hjelpemiddel som gjør matlagningen enklere. Se våre oppskrifter.

    Porsjoner 4, Tilberedelsestid: 45 min., Koke-/steketid 25 min.

    Ingredienser

    • 4 mellomstore poteter (400 g), skrelt og skåret i små biter
    • Rapsolje
    • 100 g kokt kylling
    • 1 ss hakket stekt sjalottløk
    • 1 ss hakket persille
    • 1–2 ts salt, eller etter smak
    • Hvit pepper
    • 1 egg, sammenpisket

    Fremgangsmåte

    • 1. Kok potetene til de så vidt er møre.
    • 2. Bruk Potato Masher Accessory til å mose potetene med stavmikseren. Skjær kyllingen i småbiter.
    • 3. Ha potetene i en bolle, bland inn kokt kylling og stekt sjalottløk, hakket persille, salt og pepper, og bland det hele godt. Form til flate kaker.
    • 4. Stek på svak varme i rapsolje til de er gyllenbrune.
    Malaysiske frityrstekte poteter

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.