Husholdnings produkter

Malaysiske frityrstekte poteter

Malaysiske frityrstekte poteter

Til alt fra gresskarsuppe til sunne smoothier. En stavmikser fra Philips er et hendig hjelpemiddel som gjør matlagningen enklere. Se våre oppskrifter.

Porsjoner 4, Tilberedelsestid: 45 min., Koke-/steketid 25 min.

Ingredienser

  • 4 mellomstore poteter (400 g), skrelt og skåret i små biter
  • Rapsolje
  • 100 g kokt kylling
  • 1 ss hakket stekt sjalottløk
  • 1 ss hakket persille
  • 1–2 ts salt, eller etter smak
  • Hvit pepper
  • 1 egg, sammenpisket

Fremgangsmåte

  • 1. Kok potetene til de så vidt er møre.
  • 2. Bruk Potato Masher Accessory til å mose potetene med stavmikseren. Skjær kyllingen i småbiter.
  • 3. Ha potetene i en bolle, bland inn kokt kylling og stekt sjalottløk, hakket persille, salt og pepper, og bland det hele godt. Form til flate kaker.
  • 4. Stek på svak varme i rapsolje til de er gyllenbrune.
Malaysiske frityrstekte poteter