50 g blandede grønne urter (for eksempel persille, mynte, dill og gressløk)
100 ml olivenolje
Fremgangsmåte
Skjær av artisjokkblader og stilkender, slik at artisjokkene står loddrett. Gni kantene med en halv sitron, og skjær den andre halvdelen i skiver.
Legg en sitronskive på hver artisjokk, og legg dem i dampbolle 1. Sett timeren på 35 minutter, og kok artisjokkene.
Lag saus ved å blande hvitløk, kapers, ansjos, sennep og 1 ss sitronjuice lett i stavmikseren eller foodprocessoren. Tilsett olivenolje til slutt. Server artisjokkene med salsa verde.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.