'Varm olivenolje i en kjele. Ha hvitløksfeddene (med skall) i oljen og la dem bli myke ved svært lav varme i 15 minutter. Pass på at de ikke brenner seg. La dem avkjøle seg i oljen.
Sett vispen i kjøkkenmaskinen. Legg hvitløksfedd mellom tommel og pekefinger og klyp sammen, slik av hvitløken spretter ut av skallet og ned i en bolle. Tilsett eggeplomme, sennep, eddik og en klype salt. Bland i 15 sekunder. La motoren gå og tilsett hvitløksoljen i en tynn stråle gjennom hullet i lokket. Stopp av og til for å gi eggeplommen sjanse til å absorbere oljen.
Når all hvitløksoljen er absorbert, kan du tilsette solsikkeoljen litt raskere. Fortsett til du har en tykk, kremete majones. Krydre etter smak. Tilberedelse: 20 minutter
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.