1
    -{discount-percentage}%

Signage Solutions Flerberøringsskjerm

10", Drevet av Android, Multi-touch 10BDL4151T/00 Finn lignende produkter

Stor innvirkning

Liten Multi-Touch-skjerm.

  • 10"
  • Drevet av Android
  • Multi-touch
CMND & Control. Styr, overvåk, vedlikehold

CMND & Control. Styr, overvåk, vedlikehold

Kjør skjermene dine over en lokal (LAN) tilkobling. CMND & Control gir deg muligheten til å utføre viktige funksjoner som å kontrollere innganger og overvåke skjermstatus – uansett om du styrer én skjerm eller 100.

Android 7 SoC-prosessor. Opprinnelige apper og webapper

Styr skjermen via en Internett-forbindelse. Android-drevne profesjonelle Philips-skjermer er optimalisert for opprinnelige Android-apper, og du kan også installere webapper direkte på skjermen. En innebygd planlegger gjør det enkelt å starte apper og innhold basert på tidspunkt på dagen.

Innebygd kamera og innebygde høyttalere

Det innebygde kameraet og de innebygde høyttalerne gjør denne lille berøringsskjermen til en virkelig allsidig smartløsning. Bruk den til salgspublikummålinger, kundesporanalyser og mer. Utnytt kraften til Android AI-apper for å vise målrettet innhold. Alternativt kan du ganske enkelt bruke skjermen til videokonferanser.

Enkel installasjon med PoE+-teknologi

Plasser den profesjonelle Philips-skjermen nesten hvor som helst. PoE+ muliggjør levering av strøm og data til skjermen via én enkelt Ethernet-kabel. Du trenger ikke strømuttak, men en strømadapter leveres også hvis du ønsker å plugge inn.

Internt minne. Last opp innhold, og spill det av umiddelbart.

Lagre og spill av innhold uten behov for en fast ekstern spiller. De profesjonelle skjermene fra Philips har et internt minne, noe som gjør at du kan laste opp medieinnhold til skjermen og spille det av umiddelbart. Det interne minnet fungerer også som en buffer for Internett-strømming.

CMND & Create. Utvikle og vis ditt eget innhold.

Ta kontroll over innholdet ditt med CMND & Create. Et dra-og-slipp-grensesnitt gjør det enkelt å publisere eget innhold – alt fra daglige oppslagstavler til bedriftsinformasjon. Forhåndslastede maler og integrerte widgeter sørger for at stillbilder, tekst og video vises innen kort tid.

CMND & Deploy. Installer og start apper eksternt

Installer og start en hvilken som helst app raskt – selv når ikke er på arbeidsplassen og jobber eksternt. Med CMND & Deploy kan du legge til og oppdatere dine egne apper, i tillegg til apper fra Philips Professional Display App Store. Skann ganske enkelt QR-koden, logg inn på butikken og klikk på appen du vil installere. Appen lastes ned og startes automatisk.

Anbefalte produkter

  • -{discount-percentage}%

Nylige viste produkter

  • -{discount-percentage}%