Handel

Revolusjonerende detaljvarehandel

 

Skap den ultimate shoppingopplevelsen med Philips. Når du oppgraderer salgslokalet ditt med den siste pakken med profesjonelle skjermer fra Philips, vil du bli med på revolusjonen innen detaljvarehandel. Hold kundene dine engasjert med spennende innhold, interaktive grensesnitt og dynamiske annonser.

 

Det er kun Philips som kan gi liv til lokalet ditt med utrolige lyseffekter fra Ambilight eller med de uendelige mulighetene til Android. Fang oppmerksomheten til kundene dine med et bredt utvalg av apper, videoer og interaktivt innhold. De profesjonelle skjermene fra Philips har det som trengs for at din detaljvarehandel skal forbli relevant, fra små POS-skjermer til imponerende multimediavegger.

Anbefalte modeller

Philips
Advantage


Skjermene fra Philips er skreddersydde for å passe inn i detaljvarehandelmarkedet – de bringer den digitale verdenen inn i lokalet ditt med de siste appene, tilkoblingsmulighetene og interaktive funksjonene.

Android
 

Skap et salgslokale som er smartere, raskere og mer brukervennlig enn alle andre. Med skjermene fra Philips drevet av Android-operativsystemet, kan du bringe den digitale verdenen inn i lokalet ditt. De har det beste fra begge verdener – et fysisk produkt kombinert med et uendelig utvalg av digitale apper og innhold.

Ambilight
 

Alt blir enda bedre med Philips Ambilight. Tiltrekk flere kunder med en perfekt innstilling som bruker sofistikert omgivelseslys for å fylle veggene med dynamiske farger.

UltraBright
 

Hvilken som helst plassering og lysstyrke – Philips UltraBright sørger for at skjermen blir vist frem på best mulig måte, i klare og sterke farger og kontrast. Med en eksepsjonell bildesikt og klarere bildekvalitet kan ikke engang sollys komme i veien for innholdet ditt og kunden.

Ultra-smale rammer
 

Gjør et større inntrykk med det flytende designet til de profesjonelle skjermene fra Philips. Innholdet virker større og gir desto større inntrykk, med svært smale rammer og avanserte justeringsløsninger. Skap en sømløs videoveggkonfigurasjon med et nesten rammefritt design, for omtrent hvilken som helst størrelse.

 

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.