Handel

Gjør shoppingopplevelsen magisk

 

Bli en del av revolusjonen ved å la butikken din bli den ultimate butikkopplevelsen. De virkningsfulle skjermene våre gjør forbipasserende til kunder og gir handlingen en interaktiv dimensjon. UltraBright-skjermene våre lyser opp butikkvinduene med dynamisk innhold. Videoveggene våre gjør innholdet både spennende og fornøyelig. I tillegg kan Studio TV gjøre både barn og foreldre fornøyde.

Fordeler for butikker:

✔  Tiltrekk kunder med virkningsfulle kampanjer

✔  Bygg opp lojalitet med merkevareopplevelser

✔  Nå publikummet med spesialtilbud i høy oppløsning

✔  Vær klar for å gi kunder personlige og interaktive shoppingopplevelser

✔  Lag målrettede kampanjer basert på dine egne og eksterne databaser

✔  Bruk maskin-til-maskin-kommunikasjon for å opprette kraftige skiltnettverk

Anbefalte modeller

Philips
med fordeler


Skjermene fra Philips er skreddersydd for å passe inn i handelsmarkedet – de bringer den digitale verdenen inn i lokalet ditt med de siste appene, tilkoblingsmulighetene og interaktive funksjonene.

Android
 

Skap et salgslokale som er smartere, raskere og mer brukervennlig enn alle andre. Med skjermene fra Philips drevet av Android-operativsystemet, kan du bringe den digitale verdenen inn i lokalet ditt. De har det beste fra begge verdener – et fysisk produkt kombinert med et uendelig utvalg av digitale apper og innhold.

Ambilight
 

Alt blir enda bedre med Philips Ambilight. Tiltrekk flere kunder med en perfekt innstilling som bruker sofistikert omgivelseslys for å fylle veggene med dynamiske farger.

UltraBright
 

Hvilken som helst plassering og lysstyrke – Philips UltraBright sørger for at skjermen blir vist frem på best mulig måte, i klare og sterke farger og kontrast. Med en eksepsjonell bildesikt og klarere bildekvalitet kan ikke engang sollys komme i veien for innholdet ditt og kunden.

Svært smale rammer
 

Gjør et større inntrykk med den flytende designen til skjermene fra Philips Professional. Innholdet virker større og gir desto større inntrykk, med svært smale rammer og avanserte justeringsløsninger. Skap en sømløs videoveggkonfigurasjon med en nesten rammefri design, for omtrent hvilken som helst størrelse.

 

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.