Offentlige lokaler

Offentlige lokaler dekket

 

Imponer store menneskemengder med den hittil mest oppslukende visningsopplevelsen fra Philips' profesjonelle skjermer. Utvalget av skjermer fra Philips kan skryte av sterke og klare farger med utrolig oppløsning og vil maksimalisere budskapet ditt for å nå ut til så mange mennesker som mulig.

 

Få oppmerksomheten til store menneskemengder med beskjeder i sanntid, promoteringer, annonser og viktige meldinger. Med et stort omfang av konfigurasjoner og valgalternativer, som sømløse videovegger og skjermer i stort 4K-format, vil ditt offentlige lokale kunne settes opp akkurat slik som du ønsker det.

Anbefalte modeller

Philips
Advantage


Skjermene fra Philips er spesielt utformet for å maksimalisere oppmerksomheten de tiltrekker seg i offentlige lokaler og vil forbedre arrangementet ditt med feilfritt innhold og en klar oppløsning i stort format.

Ultra-smale rammer
 

Gjør et større inntrykk med det flytende designet til de profesjonelle skjermene fra Philips. Innholdet virker større og gir desto større inntrykk, med svært smale rammer og avanserte justeringsløsninger. Skap en sømløs videoveggkonfigurasjon med et nesten rammefritt design, for omtrent hvilken som helst størrelse.

Fargekalibrering
 

Sørg for et konsekvent fargenivå på alle skjermene i nettverket ditt. Med det valgfrie fargekalibreringssettet kan du enkelt kontrollere luminansen på bakbelysningen, standardisere gammakurven og kalibrere gråskalaen på skjermene dine.

Ultra HD
 

Imponer publikum med førsteklasses bildekvalitet i Ultra HD. Med piksler på 3840 x 2160 vil innholdet ditt vises i en oppløsning som er fire ganger bedre enn full HD. Det betyr at du får et skarpere bilde i større skjermformat for et mer førsteklasses utseende.

FailOver
 

Du trenger aldri bekymre deg for feilskjermbilder igjen. Med den revolusjonære FailOver-teknologien vil det alltid vises back-up-innhold på skjermen om det skulle oppstå en mediespillerfeil. Dette er øyeblikkelig beskyttelse, slik at det alltid virker som om bedriften din har alt under kontroll.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.