Offentlige lokaler

Gjør den store anledningen enda større

 

Folk forventer å bli informert og underholdt i det de kommer inn i en arena, stadion eller hall. Skjermene våre har rike, levende farger og en utrolig oppløsning som engasjerer og øker inntekten gjennom reklamer og annonser. De gjør det også enklere for besøkende å finne frem.

 

Fordeler for arrangørsteder:
✔   Gi besøkende lettlest informasjon ved innganger og billettområder
✔   Få ventetiden til å føles kortere med underholdning i høy oppløsning

✔  Gi besøkende viktig informasjon om stedet og arrangement

✔   Gjør det enklere for besøkende å finne frem med søkbare kart

✔   Promoter nye og kommende arrangementer

✔   Øk inntekten med flere tilbud og reklamer for tredjeparter
✔   Få de besøkende til å komme tilbake

Anbefalte modeller

Philips
med fordeler


Skjermene fra Philips er spesielt utformet for å maksimalisere oppmerksomheten de tiltrekker seg i offentlige lokaler, og vil forbedre arrangementet ditt med feilfritt innhold og en klar oppløsning i stort format.

Svært smale rammer
 

Gjør et større inntrykk med den flytende designen til skjermene fra Philips Professional. Innholdet virker større og gir desto større inntrykk, med svært smale rammer og avanserte justeringsløsninger. Skap en sømløs videoveggkonfigurasjon med en nesten rammefri design, for omtrent hvilken som helst størrelse.

Fargekalibrering
 

Sørg for et konsekvent fargenivå på alle skjermene i nettverket ditt. Med det valgfrie fargekalibreringssettet kan du enkelt kontrollere luminansen på bakbelysningen, standardisere gammakurven og kalibrere gråskalaen på skjermene dine.

Ultra HD
 

Imponer publikum med førsteklasses bildekvalitet i Ultra HD. Med piksler på 3840 x 2160 kommer innholdet ditt til å vises i en oppløsning som er fire ganger bedre enn Full HD. Det betyr at du får et skarpere bilde i større skjermformat for et mer førsteklasses utseende.

FailOver
 

Du trenger aldri bekymre deg for feilskjermbilder igjen. Med den revolusjonære FailOver-teknologien vil det alltid vises back-up-innhold på skjermen om det skulle oppstå en mediespillerfeil. Dette er øyeblikkelig beskyttelse, slik at det alltid virker som om bedriften din har alt under kontroll.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.