Hotell

Gjør hotelltilbudet perfekt


Profesjonelle TV-er skal nå gjøre mer enn å underholde. Det fokuseres stadig mer på personlig tilpasning, informasjon og kommunikasjon. TV- og skiltløsningene våre kan hjelpe deg med å promotere merkevaren din, øke salgsinntektene og få folk til å komme tilbake. Se for deg 4K Ultra-HD med Wi-Fi Miracast™ og Chromecast med flotte bilder og enkel gjestekontakt. Raske meldinger på interaktive skjermer. Digitale resepsjonstjenester på arrangementer. Alt dette er mulig.

Fordeler for hotellmarkedet:
✔   Gjør annonser mer virkningsfulle
✔   Oppdater informasjon raskt
✔   Promoter flere fasiliteter
✔   Ønsk konferansegjester velkommen med navnet deres

✔   Gjør resepsjonstjenestene enda bedre
✔   Øk komforten med interaktive kart

✔  Gjør enkelt endringer med sentral kontroll

Anbefalte modeller

Philips
med fordeler

 

Skjermene fra Philips handler om komfort og bekvemmelighet for hotellmarkedet. Med førsteklasses funksjoner vil både de ansatte og gjestene dine kunne nyte flere valgmuligheter som fungerer perfekt hver gang.

CMND & Create

 

Tilpass innhold med CMND & Create. Dette kraftige skaperverktøyet følger med skjermen fra Philips Professional, slik at du kan designe og opprette ditt eget rike og iøynefallende innhold. Du kan forme skjermbildet som vises gjennom hele hotellet akkurat slik du ønsker, enkelt og effektivt.

CMND & Control

 

Betjen alle de tilkoblede skjermene fra én enkelt, sentralisert plassering. Med CMND & Control kan du oppdatere programvare, innstillinger, planleggings- og innholdskonfigurasjoner over hele pakken din, raskt og effektivt. Du trenger ikke lenger gå fra rom til rom for å endre på innstillinger manuelt. 

QuadViewer

 

QuadViewer holder en perfekt balanse mellom form og funksjon. Med denne kan skjermene våre med stort format deles inn i fire separate soner, noe som er perfekt for møterom og konferanser. 

Android-apper
 

Imponer gjestene dine med uendelige muligheter. Velg fra et stadig voksende utvalg av apper, spill og tjenester som gjør den helhetlige opplevelsen til gjestene dine så god som mulig. Og som en ekstra bonus kommer tilkoblingsmulighetene for personlige enheter til å gi rommene dine et sofistikert og moderne preg.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.