Hotell

Hotellbransjen gjort perfekt


Fliden du gjør deg og de vakre omgivelsene du skaper på hotellet ditt vil bli komplett med en perfekt siste touch. Vår pakke med profesjonelle skjermer fra Philips vil imponere gjestene dine, fra TV-en på hotellrommet til de digitale skjermene i lobbyen, som vil koble gjestene til favorittinnholdet deres og gjøre hotellopplevelsen enda rikere.

 

Med et brukervennlig grensesnitt og flere valgmuligheter for innhold, vil gjestene dine virkelig kunne nyte en avslappende opplevelse på rommene dine. I tillegg får gjestene flere valg enn noen gang for underholdning på rommet med apper og tilkobling fra Android™.

Anbefalte modeller

Philips
Advantage

 

Skjermene fra Philips handler om komfort og bekvemmelighet for hotellmarkedet. Med førsteklasses funksjoner vil både de ansatte og gjestene dine kunne nyte flere valgmuligheter som fungerer perfekt hver gang.

CMND & Create

 

Tilpass innhold med CMND & Create. Dette kraftige skaperverktøyet følger med din profesjonelle skjerm fra Philips, slik at du kan designe og opprette ditt eget rike og iøynefallende innhold. Du kan forme skjermbildet som vises gjennom hele hotellet akkurat slik du ønsker, enkelt og effektivt.

CMND & Control

 

Betjen alle de tilkoblede skjermene fra én enkelt, sentralisert plassering. Med CMND & Control kan du oppdatere programvare, innstillinger, planleggings- og innholdskonfigurasjoner over hele pakken din, raskt og effektivt. Du trenger ikke lenger gå fra rom til rom for å endre på innstillinger manuelt. 

QuadViewer

 

QuadViewer holder en perfekt balanse mellom form og funksjon. Med denne kan skjermene våre med stort format deles inn i fire separate soner, noe som er perfekt for møterom og konferanser. 

Android-apper
 

Imponer gjestene dine med uendelige muligheter. Velg fra et stadig voksende utvalg av apper, spill og tjenester som gjør den helhetlige opplevelsen til gjestene dine så god som mulig. Og som en ekstra bonus kommer tilkoblingsmulighetene for personlige enheter til å gi rommene dine et sofistikert og moderne preg.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.