Helseomsorg på sitt beste

 

Gi pasientene det beste når de trenger det mest. De profesjonelle skjermene fra Philips for klinikker og sykehus er designet for å redusere stress og fremme en naturlig ro. Kabinettene er av medisinsk kvalitet og gir en trygg og ren visningsopplevelse, og er enkle å bruke. 
 

Hold pasientene informert med informasjon i sanntid, eller hold dem fokusert med førsteklasses innhold. Produktserien med skjermer for helsesektoren fra Philips har utrolig kontrast og er spesialutviklet for optimal oppløsning i både godt belyste og svakt belyste miljøer.

 

Anbefalte modeller 

Philips
Advantage


Med fullt fokus på helseomsorgmarkedet er skjermene fra Philips skreddersydde for å sikre maksimal sikkerhet og funksjonalitet, med bakterieresistente kabinetter og en rekke praktiske funksjoner.

Bakteriehemmende

 

Sykehusklar innovasjon i et enkelt design. Med bakteriehemmende kabinetter vil de fleste mikroorganismer ikke kunne spre seg. Dette skaper et sikkert miljø som krever mindre vedlikehold. Produktserien vår for helsesektoren er ideell for klinikker, sykehus og hjemmepleie.

MyChoice

 

Med MyChoice kan du generere ekstra omsetning uten å gjøre endringer i den eksisterende infrastrukturen. TV-kanalene aktiveres av en PIN-kode. Pasientene kan kjøpe disse PIN-kodene ved sykehusets betalingsterminal eller i resepsjonen.  

Serial Xpress-protokoll

 

Du kan enkelt koble skjermene dine til eksterne dekodere og alle store leverandører av interaktive systemer. Serial Xpress-protokoll gir enkel tilkobling med høy effektivitet.

Klinisk D-image

 

Skjermer for klinisk gjennomgang fra Philips med forhåndsinnstilt klinisk D-image er kalibrert til å yte en gråtonestandard som er kompatibel med DICOM del 14. Ved bruk av LCD-paneler av høy kvalitet og med LED-teknologi tilbyr Philips en konsekvent og pålitelig ytelse til en rimelig pris.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.