helsetjenesten

Gjør pasientenes komfort og pleie enda bedre

 

Det lille ekstra kan utgjøre en stor forskjell i helseomsorgen. Løsningene våre får pasientene i bedre humør, hjelper besøkende med å finne veien og gjør legepersonell i stand til å ta bedre beslutninger vedrørende diagnoser. Heartline-TV-ene våre er både underholdningssentere og kompatible med systemer for å tilkalle sykepleiere. De interaktive berøringsskjermene gjør det enkelt å finne veien. Og leger kan stole på de fabrikkalibrerte skjermene.

Fordeler for helseomsorgen:
✔   Få inntekter med MyChoice-betalingssystem og -annonser
✔   Reduser pågangen i resepsjonen med selvbetjening for besøkende
✔   Send oppdateringer og informasjon rett til pasientenes skjermer
✔   Brukervennlig administreringssystem for innhold

Anbefalte modeller 

Philips
med fordeler


Med fullt fokus på helsetjenesten er skjermene fra Philips skreddersydd for å sikre maksimal sikkerhet og funksjonalitet, med bakterieresistente kabinetter og en rekke praktiske funksjoner.

Bakteriehemmende

 

Sykehusklar innovasjon i en enkel design. Med bakteriehemmende kabinetter kan ikke de fleste mikroorganismer kunne spre seg. Dette skaper et sikkert miljø som krever mindre vedlikehold. Produktserien vår for helsetjenesten er ideell for klinikker, sykehus og hjemmepleie.

MyChoice

 

Med MyChoice kan du generere ekstra omsetning uten å gjøre endringer i den eksisterende infrastrukturen. TV-kanalene aktiveres av en PIN-kode. Pasientene kan kjøpe disse PIN-kodene ved sykehusets betalingsterminal eller i resepsjonen.  

Serial Xpress-protokoll

 

Du kan enkelt koble skjermene dine til eksterne dekodere og alle store leverandører av interaktive systemer. Serial Xpress-protokoll gir enkel tilkobling med høy effektivitet.

Klinisk D-image

 

Skjermer for klinisk gjennomgang fra Philips med forhåndsinnstilt klinisk D-image er kalibrert til å yte en gråtonestandard som er kompatibel med DICOM del 14. Ved bruk av LCD-paneler av høy kvalitet og med LED-teknologi tilbyr Philips en konsekvent og pålitelig ytelse til en rimelig pris.

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.