Utdannelse

Bli en del av fremtidens læring

 

Nå som vi lever i en digital verden, forventer studenter rike og engasjerende opplevelser. Skjermene våre informerer, underviser, engasjerer og kommuniserer med alt fra kunnskap til veivisning. Tavlene våre med høy oppløsning engasjerer studenter med medier og interaktive løsninger. Flerberøringsskjermene våre hjelper dem med å finne frem. Og Ambilight-skjermene våre passer perfekt dersom du vil gjøre et godt inntrykk i resepsjonen.

Fordeler for utdanningsinstitusjoner:

✔   Del nyheter og informasjon med alle på stedet
✔   Send ut oppdateringer og nødmeldinger raskt
✔   Produser og administrer innhold for hele skolen på en enkel måte
✔   Gjør det enklere for studenter, lærere og besøkende å finne frem

Anbefalte modeller

Philips
med fordeler


Ved å kombinere kreativitet, kontroll og effektivitet er skjermer fra Philips designet for å heve standarden i utdannelsesmarkedet. 

Flerberøring
 

Engasjer elevene med en interaktiv tavle. Den har automatisk berøringsgjenkjennelse, plug & play-betjening og flere berøringspunkter. Våre berøringsskjermer vil bidra til å øke engasjementet og effektiviteten. 

SmartPower
 

Øk energieffektiviteten for å få et grønnere forbruk og en lavere driftskostnad. SmartPower er den energisparende funksjonen som kontrollerer bakbelysningen på skjermen ved bruk av et forhåndsinnstilt system. Og resultatet? Opptil 50 % lavere strømforbruk.

CMND & Control
 

Betjen alle de tilkoblede skjermene fra én enkelt, sentralisert plassering. Med CMND & Control kan du raskt og effektivt oppdatere programvare, innstillinger, planleggings- og innholdskonfigurasjoner på alle skjermene dine.

CMND & Create
 

Tilpass innhold med CMND & Create. Dette kraftige skaperverktøyet følger med skjermen fra Philips Professional, slik at du kan designe og opprette ditt eget rike og iøynefallende innhold. Du kan sende hvilken som helst melding til elevene og de ansatte på en enkel og iøynefallende måte.

 

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.