Utdannelse

Utviklet utdannelse

 

Utdannelsessektoren er under rask endring. Fullstendig engasjement innebærer nå rask tilgang til informasjon, allsidige tilkoblingsmuligheter, evnen til å kunne integrere nye apper og programvare og selvsagt, rikt innhold. Produktserien med profesjonelle skjermer fra Philips har blitt spesielt utviklet med dette i tankene. 

 

Gjør en forskjell ved institusjonen din ved å gi de ansatte det beste verktøyet. Gjør hver time interessant med interaktive skjermer. Gjør klasserommene bedre med den siste teknologien, slik at de ansatte kan være både motiverte og stolte. Ta utdannelseslokalet ditt til neste nivå med profesjonelle skjermer fra Philips. 

Anbefalte modeller

Philips
Advantage


Ved å kombinere kreativitet, kontroll og effektivitet, er skjermer fra Philips designet for å heve standarden i utdannelsesmarkedet. 

Flerberøring
 

Engasjer elevene med en interaktiv tavle. Den har automatisk berøringsgjenkjennelse, plug & play-betjening og flere berøringspunkter. Våre berøringsskjermer vil bidra til å øke engasjementet og effektiviteten. 

SmartPower
 

Øk energieffektiviteten for å få et grønnere forbruk og en lavere driftskostnad. SmartPower er den energisparende funksjonen som kontrollerer bakbelysningen på skjermen ved bruk av et forhåndsinnstilt system. Og resultatet? Opptil 50 % mindre strømforbruk.

CMND & Control
 

Betjen alle de tilkoblede skjermene fra én enkelt, sentralisert plassering. Med CMND & Control kan du raskt og effektivt oppdatere programvare, innstillinger, planleggings- og innholdskonfigurasjoner på alle skjermene dine.

CMND & Create
 

Tilpass innhold med CMND & Create. Dette kraftige skaperverktøyet følger med din profesjonelle skjerm fra Philips, slik at du kan designe og opprette ditt eget rike og iøynefallende innhold. Du kan sende hvilken som helst melding til elevene og de ansatte på en enkel og iøynefallende måte.

 

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.