Bedrift

Fordeler for bedriften

 

På kontoret blir drømmer og innovasjoner til. Inspirer de beste med en imponerende pakke med profesjonelle skjermer fra Philips. Med et stort utvalg av store, mellomstore og interaktive skjermer, vil du finne den perfekte løsningen for dine kontorer, møterom, pauseområder, foajeer og korridorer. 

 

En utrolig bildekvalitet møter nyskapende funksjoner. Den siste produktserien vår er skreddersydd for kontormiljøer og vil inspirere de ansatte og kunder med smart tilkobling, overveldende oppløsning og uendelige muligheter. 

Anbefalte modeller

Philips
Advantage


Skjermene fra Philips er energieffektive og fulle av funksjoner, inkludert forenklet skjermdeling, delt skjermvisning og berøringsfunksjoner. De er skreddersydde for bruk i bedriftsmarkedet.

QuadViewer
 

QuadViewer er perfekt for å vekke oppsyn og for funksjon. Den utnytter skjermen din til det ytterste ved å spille av innhold fra opptil fire forskjellige kilder samtidig på én skjerm. Det er det ideelle oppsettet for møterom og kontrollrom. 

SmartPower
 

Øk energieffektiviteten for å få et grønnere forbruk og en lavere driftskostnad. SmartPower er den energisparende funksjonen som kontrollerer bakbelysningen på skjermen ved bruk av et forhåndsinnstilt system. Og resultatet? Opptil 50 % mindre strømforbruk.

FailOver for møterom
 

Failover gjør presentasjoner og videokonferanser enklere. Du kan enkelt veksle mellom skjermer, hvor skjermen automatisk bytter kilde etter dine preferanser. Du trenger ikke lenger å bytte kilde manuelt hver gang noen ønsker å dele skjermen sin med deg. 

Flerberøring
 

Pek nye gjester i riktig retning ved hjelp av en interaktiv veiviserskjerm. Våre berøringsskjermer har automatisk berøringsgjenkjennelse, plug & play-betjening og opptil ti berøringspunkter på én gang, som vil forbedre både effektiviteten og engasjementet. 

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.