Bedrift

Gjør bedriften din enda bedre

 

Det finnes ikke noe som vitner mer om et kontor eller en fabrikk med fremtidsvisjoner og ambisjoner enn store skjermer med dynamiske bilder. Inspirer til visjoner og nyskapning med de perfekte løsningene våre for kontorer, fabrikker, møterom, pauseområder, foajeer og korridorer.

Bedriftsfordeler:
✔   Promoter merkevaren din og hovedbudskapet ditt
✔   Informer de ansatte raskt
✔   Opprett et digitalt skjermnettverk i flere lokaler
✔   Skap engasjement og entusiasme
✔   Send målrettede beskjeder til avdelinger og lokaler

✔  Beskytt de ansatte og eiendeler med klare nødmeldinger

Anbefalte modeller

Philips
med fordeler


Skjermene fra Philips er energieffektive og fulle av funksjoner, inkludert forenklet skjermdeling, delt skjermvisning og berøringsfunksjoner. De er skreddersydd for bruk i bedriftsmarkedet.

QuadViewer
 

QuadViewer er perfekt for å vekke oppsyn og for funksjon. Den utnytter skjermen din til det ytterste ved å spille av innhold fra opptil fire forskjellige kilder samtidig på én skjerm. Det er det ideelle oppsettet for møterom og kontrollrom. 

SmartPower
 

Øk energieffektiviteten for å få et grønnere forbruk og en lavere driftskostnad. SmartPower er den energisparende funksjonen som kontrollerer bakbelysningen på skjermen ved bruk av et forhåndsinnstilt system. Og resultatet? Opptil 50 % lavere strømforbruk.

FailOver for møterom
 

Failover gjør presentasjoner og videokonferanser enklere. Du kan enkelt veksle mellom skjermer, hvor skjermen automatisk bytter kilde etter dine preferanser. Du trenger ikke lenger å bytte kilde manuelt hver gang noen ønsker å dele skjermen sin med deg. 

Flerberøring
 

Pek nye gjester i riktig retning ved hjelp av en interaktiv veiviserskjerm. Våre berøringsskjermer har automatisk berøringsgjenkjennelse, plug & play-betjening og opptil ti berøringspunkter på én gang, som vil forbedre både effektiviteten og engasjementet. 

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.