Profesjonelle skjermløsninger

Skjermløsninger
fra Philips Professional

Skjermløsninger som inspirerer, engasjerer og leverer


I en verden som preges av mange visuelle inntrykk, er du nødt til å skille deg ut for å få sagt det du vil. Du må strekke deg litt lenger enn alle andre. Og det kan vi hjelpe deg med. Vi har i en årrekke levert gode løsninger og kombinerer bransjeledende teknologi med businessfokusert innovasjon, slik at du kan oppnå mer. I år, neste år og hvert eneste år etter det. La oss gjøre det sammen.

Med CMND & Control har du full kontroll. Oppdater fastvare, endre på innstillinger og mer – all betjening av skjermene dine gjøres via ett system. Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov. Gi bedriften din det mest utviklede operativsystemet på planeten. Skjermløsningene fra Philips Professional leveres med Android-operativsystemet som gir deg full kontroll over appene og tilkoblingsmulighetene dine. Få det meste ut av skjermene dine med denne kraftige SOC-brikken, som har en allsidig design, og de forbedrede tilkoblingsmulighetene den tilbyr. 
 
Android-operativsystemet er smartere, raskere og mer brukervennlig enn noen gang og åpner en uendelig verden av muligheter. Med et stort utvalg av apper har du kraften til å skape den perfekte konfigurasjonen for alle skjermbehov.

Finn  din skjerm …

Videoveggskjermer
Videoveggskjermer
Neste generasjons videoveggskjermer fra Philips er designet for maksimal eksponering og fantastisk bildekvalitet, med en nesten usynlig ramme for oppsiktsvekkende visuelt innhold.
Profesjonelle TV-er
Profesjonelle TV-er
Ta bedriften din til neste nivå med de siste nyhetene innen TV-er fra Philips Professional. Du kommer til å finne en perfekt bedriftsløsning som vil imponere kundene dine, med disse produktene som er designet for kommersielle bruksformål.
Berøringsskjermer
Berøringsskjermer
En nyskapende serie av flerberøringsskjermer fra Philips er klar til å drive bedriften din. Engasjer kundene dine med vårt brede utvalg av berøringsskjermer.
Skiltløsninger
Skiltløsninger
For alle industrier og alle behov. Skiltløsningsserien fra Philips gir deg styringen, slik at du kan sende budskapet ditt effektivt, ved hjelp av siste teknologi og materialer av høy kvalitet, laget for å vare.
 

Gjør opplevelsen enda bedre med AndroidTM

 

Android gir brukerne sine uendelige muligheter og er en fullt utviklet, pålitelig og godt kjent løsning for systemintegratorer, kunder og sluttbrukere. Skjermer drevet av Android gir flere muligheter for tilpasning, er raskere og kraftigere og har et bredt utvalg av apper tilgjengelig for mange forskjellige markeder. Det er derfor stadig flere av skjermene og de profesjonelle TV-ene våre er utstyrt med Android, verdens mest populære operativsystem.

 

Utforsk Android

Ditt ønske er din CMND

 

Få full kontroll over skjermene dine med én enkel, sentralisert løsning. Med CMND kan du kontrollere de tilkoblede skjermene dine og oppdatere innstillinger raskt og effektivt. Systemet forenkler utplassering og vedlikehold. Det legger til rette for interaksjon og tilpasning. Og det beste av alt er at CMND gjør det enkelt å designe og produsere fengslende innhold.


CMND alt

Skjermer etter marked

Kontakt oss


Vil du vite mer? Vi er her for å hjelpe deg.