Landing

 

 

 

Philips' onkologivisjon for fremtidig kreftbehandling

 

 

 

 

 

Å levere innovasjon som betyr noe for deg

 

Kreft utgjør en stor trussel i hele verden. Flere og flere mennesker rammes av kreft, og forskning viser at en av to menn og en av tre kvinner vil bli diagnostisert med kreft i løpet av livet. Kreftbehandling er også et økonomisk sluk.

I Philips ser vi forbi teknologien for å høste erfaringer fra menneskene som vier livet til behandling av kreft, og for å få tilgang til den kunnskapen som bidrar til å forme fremtidens kreftbehandling. 

 

Philips' onkologiløsninger dekker alt innen behandling. Fra digitale patologiløsninger, bildeveiledede biopsier og avansert bildediagnostikk, og behandlingsplanlegging til bildeveiledede onkologiske intervensjoner. Fra pasientmonitorering og IT-plattformer for bedrifter til hjemmepleie. Vi forener alt dette og fokuserer det rundt pasientene. Noen ganger fokuserer løsningene våre på generell onkologi eller svulstsporing. Andre ganger fokuserer de bare på en bestemt sykdom. Men menneskers spesielle behov er avgjørende for alt vi gjør. Pasienter, pleiere og sykehusforvaltere.

Hold deg informert om onkologibehnadling, og bli inspirert

 

Onkologi er et særdeles stort felt i stadig utvikling. Hvordan kan du holde deg orientert om de siste utviklingene, gjennombruddene og metodene?

 

Vi lanserer Hot Spot – et digitalt magasin fra Philips med det formål å informere og inspirere onkologimiljøet.

Med et nytt nummer en gang i kvartalet, er planen å dele erfaringer fra de som er med på å forme fremtidens kreftbehandling.

 

Hver artikkel er viet til et bestemt onkologisk segment – hjerne, hode og hals, bryst, prostata, skjelett, lever og annet – og fremhever relaterte onkologiprodukter og -løsninger fra Philips.

 

For å sikre en flott digital opplevelse har vi utviklet magasinet for å kunne benyttes på smarttelefoner og nettbrett, og det har også alternativer for å dele innhold på sosiale medier.

Kontaktinformasjon

* Dette feltet er obligatorisk
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Forrige
Ved å spesifisere hvorfor du kontakter oss vil vi kunne yte en bedre service.
*
*
Forrige