0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Potetsuppe med trøffelolje

    En klassiker

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 20 m

    Ingredienser

    • 1 ss trøffelolje
    • 300 g poteter i små terninger
    • 100 g revet parmesan
    • 250 g assortert sopp
    • 750 ml kyllingbuljong
    • 125 ml crème fraîche
    • 4 ss olivenolje
    • 3 vårløk
    • 1 ts timian

    Fremgangsmåte

    • Skjær vårløken i ringer; grønt og hvitt hver for seg. Varm 2 ss olje i en kjele og surr de hvite vårløkringene. Tilsett potet og surr i 2 minutter, tilsett crème fraîche og timian. Ha i buljong og la det koke opp. La suppen koke lett i 10 minutter. Imens varmer du resten av oljen i en stekepanne og surrer soppen i 5 minutter.
    • Krydre etter smak og tilsett litt trøffelolje. Purer suppen med en stavmikser og krydre etter smak. Server suppen i dype boller, legg i stekt sopp og dryss over ost og det grønne av vårløken. Tilberedelse: 20 minutter
    Potetsuppe Med Trøffelolje | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.