0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Fargede fiskeboller

    En sikker vinner hos barna

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 20 m

    Ingredienser

    • Ca. 150 g klippfisk
    • ¼ ts salt
    • 1 ½ ss sesamolje
    • 1 ½ ts sesamfrø
    • ½ ts soyasaus

    Fremgangsmåte

    • Klipp eventuelt av hodet, halen og finnene med saks. Del fisken i 5 cm lange biter, og legg dem i hurtigmikseren. Kjør til fisken er brutt opp i flak. Tilsett salt, sesamolje, sesamfrø og sukker, og bruk pulsknappen til å blande ingrediensene.
    • Fordel den krydrede fisken på 3 boller. Én bolle er for bare den gulfargede fisken. Tilsett paprikapulver i den andre bollen, og rør godt slik at blandingen får en lys rødfarge.
    • Tilsett soyasausen i den tredje bollen, og rør godt slik at blandingen får en lys brunfarge. Fukt hendene godt, form boller av fisken, og server.
    • Tilberedningstid 20 minutter
    Fargede Fiskeboller | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.