Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem i kyllingbuljong i 15-20 minutter. Vask og hakk vårløk. Varm olivenolje i en stekepanne og surr vårløken ved høy varme til de er gyllne. Smak til med krydder. Avkjøl i noen minutter (væsken bør ikke overstige 80 °C).
Purer potetene med buljong og vårløk i blenderen på ful styrke i minst 1 minutt. Tilsett kald fløte i blenderen for å kjøre suppen silkemyk.
Avkjøl i minst 2 timer; denne suppen serveres kald. Rør godt før servering. Smak til med krydder. Dryss over gressløk og smuldret blåmuggost. Tilberedelse: 30 minutter + 2 timer i kjøleskapet
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.