0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Kald vårløksuppe med blåmuggost

    Delikat og krydret på samme tid

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 30 m, Koke-/steketid 30 m

    Ingredienser

    • 500 g poteter
    • 50 g blåmuggost (for eksempel gorgonzola)
    • 2 ss sjalottløk fint hakket
    • 100 ml fløte
    • 2 ss olivenolje
    • 6 vårløk
    • 1 liter kyllingbuljong

    Fremgangsmåte

    • Skrell potetene og skjær dem i terninger. Kok dem i kyllingbuljong i 15-20 minutter. Vask og hakk vårløk. Varm olivenolje i en stekepanne og surr vårløken ved høy varme til de er gyllne. Smak til med krydder. Avkjøl i noen minutter (væsken bør ikke overstige 80 °C).
    • Purer potetene med buljong og vårløk i blenderen på ful styrke i minst 1 minutt. Tilsett kald fløte i blenderen for å kjøre suppen silkemyk.
    • Avkjøl i minst 2 timer; denne suppen serveres kald. Rør godt før servering. Smak til med krydder. Dryss over gressløk og smuldret blåmuggost. Tilberedelse: 30 minutter + 2 timer i kjøleskapet
    Kald Vårløksuppe Med Blåmuggost | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.