0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Hjemmelaget majones med hvitløk

    Enkelt og utrolig godt

    Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 20 m

    Ingredienser

    • 2 fedd hvitløk
    • nykvernet, sort pepper
    • ½ ss hvitvinseddik
    • 1 eggeplomme
    • 100 ml solsikkeolje
    • 100 ml olivenolje
    • 1 ts sennep

    Fremgangsmåte

    • 'Varm olivenolje i en kjele. Ha hvitløksfeddene (med skall) i oljen og la dem bli myke ved svært lav varme i 15 minutter. Pass på at de ikke brenner seg. La dem avkjøle seg i oljen.
    • Sett vispen i kjøkkenmaskinen. Legg hvitløksfedd mellom tommel og pekefinger og klyp sammen, slik av hvitløken spretter ut av skallet og ned i en bolle. Tilsett eggeplomme, sennep, eddik og en klype salt. Bland i 15 sekunder. La motoren gå og tilsett hvitløksoljen i en tynn stråle gjennom hullet i lokket. Stopp av og til for å gi eggeplommen sjanse til å absorbere oljen.
    • Når all hvitløksoljen er absorbert, kan du tilsette solsikkeoljen litt raskere. Fortsett til du har en tykk, kremete majones. Krydre etter smak. Tilberedelse: 20 minutter
    Hjemmelaget Majones Med Hvitløk | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.