Rist pinjekjernene i 2–3 minutter i en tørr stekepanne, til de har fått en gyllen farge. Avkjøl. Vask appelsinen og riv 2 ts av skallet.
Sett kniven i foodprocessoren og ha i pinjekjerner, appelsinskall, persille, basilikum, brødsmuler og egg. Smak til med salt og pepper. Denne blandingen kan lages en dag i forveien, og oppbevares i kjøleskapet til den skal brukes.
Forvarm ovnen til 225 °C. Krydre lammecarreene med salt og pepper etter smak. Varm oljen i stekepannen, og brun lammecarreene i 1–2 minutter.
Ta kjøttet ut av stekepannen, og plasser det i en ildfast form slik at ribbeina peker oppover. Gni pinjekjerne- og urteblandingen godt inn på begge sider av kjøttet.
Ta carreene ut av ovnen, og la dem hvile i 10 minutter før du skjærer dem opp. Deilig med grønne bønner og ovnsstekte poteter til.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.