0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Pasta med valnøttsaus

    Perfekt pasta for kalde høstkvelder

    Porsjoner 2 p, Koke-/steketid 25 m

    Ingredienser

    • 2 fedd hvitløk i skiver
    • 50 g valnøtter i små biter
    • 3 ss olivenolje
    • 150 g pasta
    • I boks tomater uten skinn (400 ml)
    • 100 g revet parmesan
    • 100 ml tørr sherry
    • 1 skiver hvitt brød i terninger

    Fremgangsmåte

    • Varm olje i en dyp panne og stek brødterninger, hvitløk og valnøtter på lav varme i 7-8 minutter til de er gylne. Pass på så du ikke brenner hvitløken. Tilsett tomater og sherry, la alt koke opp og reduser sausen i åpen panne i 10-15 minutter.
    • Purer sausen med en stavmikser og krydre etter smak. Imens koker du pasta al dente. Server pasta med valnøttsaus og strø over rikelig med revet ost. Tilberedelse: 25 minutter
    Pasta Med Valnøttsaus | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.