Perfekt pasta for kalde høstkvelder
Porsjoner 2 p, Koke-/steketid 25 m
Ingredienser
- 2 fedd hvitløk i skiver
- 50 g valnøtter i små biter
- 3 ss olivenolje
- 150 g pasta
- I boks tomater uten skinn (400 ml)
- 100 g revet parmesan
- 100 ml tørr sherry
- 1 skiver hvitt brød i terninger
Fremgangsmåte
- Varm olje i en dyp panne og stek brødterninger, hvitløk og valnøtter på lav varme i 7-8 minutter til de er gylne. Pass på så du ikke brenner hvitløken. Tilsett tomater og sherry, la alt koke opp og reduser sausen i åpen panne i 10-15 minutter.
- Purer sausen med en stavmikser og krydre etter smak. Imens koker du pasta al dente. Server pasta med valnøttsaus og strø over rikelig med revet ost. Tilberedelse: 25 minutter