Skrell agurkene, del dem på langs, og grav ut frøene med en skje. Sett riveskiven i foodprocessoren, og riv agurken.
Bland den revne agurken med mynte, yoghurt, 1 ss olje og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Pensle lammekotelettene lett med olje, smak til med salt og pepper, og grill dem i 6–7 minutter til de brune og pene på overflaten og rosa inni. Server med agurksalaten.
Tilberedningstid 20 minutter
Related Recipe
Hovedretter
Reinsdyrbiff Med Valnøttsaus Og Granateple | Philips
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.