Skrell potetene, og skjær dem (med en pommes frites-kutter) i lange 8 mm tykke
strimler.
La potetstrimlene ligge i vann i minst 30 minutter. La dem renne godt av,
og tørk dem med kjøkkenpapir.
Forvarm airfryer til 150 °C. Dekk potetstrimlene med olje i en vid
bolle, og legg dem i stekekurven.
Skyv kurven inn i airfryer, og sett timeren på 5 minutter. Stek potetene
til de er sprø og møre, og la dem avkjøles.
Øk temperaturen i airfryer til 180 °C. Skyv kurven med potetene
inn i airfryer igjen, og sett timeren på 12–16 minutter. Stek potetene til de er
gyllenbrune.
Mens potetene steker, lager du yoghurtdippen. Bland yoghurt
med persille og gressløk i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
La potetene renne av i et dørslag dekket med kjøkkenpapir. Dryss over salt.
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.