0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Pommes frites med yoghurtdipp

    Tilbehør – 3–4 porsjoner

    Porsjoner 3 p, Tilberedelsestid: 20 m, Koke-/steketid 15 m

    Ingredienser

    • 500 g store kokefaste poteter
    • ½ ss (oliven)olje
    • 150 ml (gresk) yoghurt
    • 2 ss bladpersille, finhakket
    • Nykvernet svart pepper

    Fremgangsmåte

    • Skrell potetene, og skjær dem (med en pommes frites-kutter) i lange 8 mm tykke strimler.
    • La potetstrimlene ligge i vann i minst 30 minutter. La dem renne godt av, og tørk dem med kjøkkenpapir.
    • Forvarm airfryer til 150 °C. Dekk potetstrimlene med olje i en vid bolle, og legg dem i stekekurven.
    • Skyv kurven inn i airfryer, og sett timeren på 5 minutter. Stek potetene til de er sprø og møre, og la dem avkjøles.
    • Øk temperaturen i airfryer til 180 °C. Skyv kurven med potetene inn i airfryer igjen, og sett timeren på 12–16 minutter. Stek potetene til de er gyllenbrune.
    • Mens potetene steker, lager du yoghurtdippen. Bland yoghurt med persille og gressløk i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.
    • La potetene renne av i et dørslag dekket med kjøkkenpapir. Dryss over salt.
    Pommes Frites Med Yoghurtdipp | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.