0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Grunndeig til pizza

    God og hjemmelaget

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 90 m

    Ingredienser

    • 500 g mel
    • 3 g tørrgjær
    • 3 ss olivenolje
    • 1 ss havsalt
    • lunkent vann

    Fremgangsmåte

    • Elt mel, gjær, olivenolje, salt og 4 ss lunkent vann i foodprocessoren. Tilsett om nødvendig 1 ss vann nå og da, til deigen er glatt og smidig. La deigen heve i en halvtime i romtemperatur under et rent klede.
    • Elt godt, og la deigen etterheve en halv time til. Forvarm ovnen til 230–250 °C.
    • Kjevle ut deigen så tynt som mulig til den størrelsen du vil ha. Smør på tomatsaus, og legg på ingredienser som ost, salami, ansjos eller grillede grønnsaker.
    • Stek pizzaen i ca. 10–15 minutter til den har fått en gyllen farge. Server umiddelbart.
    • Tilberedningstid 90 minutter
    Grunndeig Til Pizza | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.