'Forvarm ovnen til 200 °C. Sett hakkekniven i kjøkkenmaskinen. Hakke nøttene grovt og ha dem i en bolle. Brekk sjokoladen i biter og smelt sjokoladen i vannbad. Husk å røre.
Rør smør og sukker hvitt og luftig i bollen. Knekk et og et egg i en kopp og hell dem gjennom hullet i lokket mens kjøkkenmaskinen går. Tilsett smeltet sjokolade og nøtter gjennom hullet i lokket og bland i noen sekunder. Tilsett melet i 3 omganger. Tilsett en klype salt og bland i noen sekunder til deigen er glatt.
Hell røren i en kakeform og bre den ut i et 2 cm tykt lag. Stek kaken midt i ovnen i 35 minutter til den er gyllen. Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i 10 minutter.
Skjær forsiktig kaken i biter (ikke skjær helt igjennom) og la den bli helt kald. Utenpå skal den være sprø, mens den inne skal være myk og litt seig. Tilberedelse: 1 time
Ved å klikke på koblingen forlater du det offisielle nettstedet til Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Eventuelle lenker til tredjeparts nettsteder som kan vises på dette nettstedet er kun gitt for din bekvemmelighet og representerer på ingen måte noen tilknytning til eller godkjenning av informasjonen som er gitt på disse koblede nettstedene. Philips gir ingen representasjoner eller garantier av noe slag med hensyn til tredjeparts nettsteder eller informasjonen der.