0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    clean kitchen where recipes are prepared

    Ultralette sitroncrêpes

    Porsjoner 9+ p, Tilberedelsestid: 5 m, Koke-/steketid 20 m

    Ingredienser

    • 1 sitron
    • 3 egg
    • 5 dl melk
    • 250 g siktet mel
    • En klype salt
    • Sukker
    • 0,5 dl olje
    • Liten kasserolle med diameter på 18 cm

    Fremgangsmåte

    • Riv 1 ss med sitronskall.
    • Skill eggehvitene fra plommene.
    • Bland revet sitronskall, eggeplommer, melk, mel og salt til en jevn røre.
    • Bruk stavmikseren til å piske eggehvitene stive i litermålet, og vend dem godt inn i røren.
    • Varm opp kasserollen. Smør den med litt olje, og legg i en halv suppeøse med røre. Fordel røren jevnt utover i kasserollen, og stek pannekaken på begge sider til den er gyllenbrun. Gjenta til røren er brukt opp. Server crêpesene med sitron og sukker.
    Ultralette Sitroncrêpes | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.