0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Sjokoladekake

    Porsjoner 6 p, Tilberedelsestid: 10 m, Koke-/steketid 25 m

    Ingredienser

    • 50 g romtemperert smør
    • 50 g vanlig sukker
    • 1 egg
    • 50 g mel
    • 1 ss kakao
    • 50 g kokesjokolade i biter

    Fremgangsmåte

    • Forvarm airfryer til 160 °C.
    • Bland smør og sukker i en bolle ved hjelp av en mikser i ca. 5 minutter til blandingen er lett og kremet.
    • Tilsett egget, og pisk det inn i smøret. Tilsett deretter melet, kakaopulveret og en klype med salt. Bland det godt. Til slutt tilsetter du syltetøyet, sjokoladebitene og det revne appelsinskallet og blander godt.
    • Hell røren over i kakeformen, og bruk en slikkepott for å glatte ut overflaten.
    • Sett kakeformen i stekekurven, og skyv kurven inn i airfryer. Sett timeren på 25 minutter, og stek kaken til den er brun og ferdig. Kaken er ferdig hvis du kan sette en tannpirker midt i kaken, og tannpirkeren ikke har noe deig på seg når du drar den ut.
    • La kaken avkjøles i pannen i 5 minutter. Velt deretter kaken ut på en rist for å avkjøles.
    Sjokoladekake | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.