Forretter og småretter
Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Thailandske fiskekaker med mangosalsa

Hovedrett – 4 porsjoner

Porsjoner 4 p
Tilberedelsestid: 20 m
Koke-/steketid 14 m

Ingredienser
  • 1 moden mango
  • 1½ ts rød chilipuré
  • 3 ss frisk koriander eller bladpersille
  • Saft og skall fra 1 lime
  • 500 g filet av hvit fisk (torsk, tilapia, pangasius, sei)
  • 1 egg
  • 1 vårløk, finhakket
  • 50 g malt kokosmasse
Vis oppskrift
Forretter og småretter
Tarhana corbasi

Tarhana corbasi

Tarhana er en gæret og tørret blanding af mel, yoghurt, løg, tomater og grønne pebre/paprika, og den udgør grundlaget for denne traditionelle tyrkiske suppe.

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Sommer-minestrone med ris

Sommer-minestrone med ris

Denne fyldige suppe er sprængfyldt/stappfull med grøntsager, ris og bønner: Den er sund, mættende og nem/lett at lave.

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Suppe med spinat, purre og cannellini

Suppe med spinat, purre og cannellini

Den cremede cannellini-bønne har en jævn tekstur og en nøddeagtig smag og gør underværker sammen med spinat.

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Pai med røkt ørret

Pai med røkt ørret

En delikat og velsmakende rett

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Salmon Croquettes

Salmon Croquettes

Salmon croquettes are delicious and easy to fix. Great for a quick dinner and even cold on salad the next day!

Vis oppskrift
Forretter og småretter
Innbakte mini-frankfurterpølser

Innbakte mini-frankfurterpølser

Forrett – ca. 20 porsjoner

Vis oppskrift