Trådløs musikkstasjon

  Trådløs musikkstasjon

  Hør på all musikken i alle husets rom

  WAK3300-stasjonen gir deg en ny opplevelse i trådløs musikk. Den er så liten og flyttbar at du kan spille favorittmusikken din trådløst i sengen, på kjøkkenet, eller til og med på badet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløs musikkstasjon

Sju forskjellige daglige alarmsanger WAK3300/12 Finn lignende produkter

Hør på all musikken i alle husets rom

Stor lyd i en kompakt design

 • Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Trådløs streaming mellom musikksenter og stasjon(er)

  Med trådløs streaming trenger du ikke å laste ned og lagre store musikkfiler på lydenheten. I stedet kan du lytte til favorittsangene dine mens de kontinuerlig streames til alle musikkstasjonene – samtidig. La musikken følge deg fra rom til rom med funksjonen for å lytte til musikk overalt – uten å måtte navigere på nytt og spille av. Musikkringkasting sender den musikken du ønsker fra senteret til alle stasjonene samtidig. Og med Mitt rom, min musikk kan alle familiemedlemmene nyte utvalgt musikk fra den lagrede samlingen i et rom som er utstyrt med trådløs musikksenter eller stasjon.

 • Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Med Mitt rom og Min musikk kan hvert familiemedlem velge og spille av favorittmusikken sin fra de lagrede samlingene i det trådløse Streamium-musikksenteret. Teknologien for flerbrukertilgang overfører samtidig musikk fra Streamium-senteret til stasjonen. Ett Streamium-senter kan streame musikk til opptil fem stasjoner, noe som gir deg seks forskjellige musikkvalg, slik at hele familien kan høre på musikk i alle rom – samtidig og umiddelbart.

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Musikksending for samtidig avspilling til alle stasjoner

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Trådløs streaming fra PC via UPnP

  Universal Plug and Play er en bransjestandardteknologi som lar deg koble deg til en hvilken som helst Universal Plug and Play-aktivert enhet for å motta eller overføre musikk. Det trådløse musikksenteret benytter Universal Plug and Play for å sikre en enkel standardmetode for tilkobling til andre Universal Plug and Play-aktiverte enheter. Du kan enkelt koble det trådløse musikksenteret til andre medieenheter for å motta eller overføre innhold.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i