Trådløst musikksenter

  Trådløst musikksenter

  Overfør, dokk og spill av all musikken på ett system

  Du kan praktisk overføre musikk fra datamaskinen, dokke iPoden, plug and play fra USB-enheter og nyte HDD-avspilling, alt med ypperlig lyd, med vårt alt-i-ett trådløse musikksenter WAC3500D med 80 GB harddisk.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overfør, dokk og spill av all musikken på ett system

 • 80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  Den 80 GB store harddisken gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale lydfilene dine. Den får enkelt plass til 1500 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av lydsamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • Alfanumerisk søk med fjernkontroll

  Alfanumerisk søk med fjernkontroll

  Med den alfanumeriske søkefunksjonen på nummertastaturet på fjernkontrollen kan du umiddelbart finne favorittartisten, -sporet eller -albumet. Trykk på Search (Søk) på fjernkontrollen, og skriv deretter inn de første bokstavene eller tallene i navnet på sporet, artisten eller albumet. Det tar deg til oppføringen som stemmer best med det du har skrevet. Du trenger ikke lenger kaste bort tid på å bla gjennom hele samlingen eller spillelisten linje for linje.

 • Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Fyll et hvert eller alle rom i huset med all musikken. Ingen ledninger, kabler eller problemer, og definitivt ingen krangling med familiemedlemmer over musikkvalgene. Du kan lagre og spille av musikk fra det trådløse Streamium-musikksenteret, men du kan også streame ett spor – eller forskjellige spor – til opptil fem Streamium-stasjoner rundt om i huset. Det er enkelt med de innebygde, nyskapende funksjonene som Mitt rom, Min musikk og Musikkringkasting. Sett musikken fri, og nyt den hvor som helst i huset.

 • Dokk og lad iPoden og nyt musikk med kvalitetslyd

  Med iPod-dokkingstasjonen kan du koble iPoden direkte til det trådløse Streamium-musikksenteret for å nyte godt av utrolig lyd. Sett Streamium til "bærbar" modus og koble til iPoden, så kan du bruker Streamium-fjernkontrollen til å bla gjennom, velge og spille av musikken som er lagret på iPoden. Streamium lader automatisk iPoden når den står i dokkingstasjonen.

 • Sett inn og spill av direkte fra USB-minnepinne

  Når du velger modusen USB Direct på Streamium, får du øyeblikkelig tilgang til musikken fra den bærbare USB-musikkspilleren din, og dermed kan du spille den av gjennom Streamium-senteret eller stasjonen. Med USB Direct kan du spille av musikk i formatene MP3, AAC og WMA fra en USB-enhet, slik at du kan høre på den bærbare musikken din hjemme med flott lydkvalitet.

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i