Videospiller

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi-videospiller som passer din stil

 • Smart Picture gir personlige bildeinnstillinger

  Smart Picture gir personlige bildeinnstillinger

  Smart Picture gir maksimale bildeinnstillinger for farge, lysstyrke, kontrast, skarphet osv. for bedre seeropplevelser til alle døgnets tider.

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • Med Følg-TV kopieres kanalrekkefølgen fra fjernsynsapparatet

  Video- eller DVD-spilleren henter inn stasjonene og forhåndsinnstillingene fra TV-apparatet. Analog: Det utføres en sammenligning av signalene mellom fjernsynet og spilleren via en SCART-kabel. Brukeren må velge for hver kanal som er tilgjengelig på TVen. Digital: Omsorteringen er helautomatisk.

 • VPS/PDC tar opp et TV-program fra begynnelse til slutt

  Med VPS (Video Programming System) og PDC (Program Delivery Control) styrer fjernsynsstasjonen begynnelsen og lengden på programinnspillingen. Det betyr at opptaksenheten slår seg på og av på riktig tidspunkt automatisk, også når programmet du har programmert for innspilling, begynner tidligere eller slutter senere enn ventet.

 • Med innspillingslink kan du spille inn fra eksterne kilder

  Når du vil spille inn et program fra en satellittmottaker eller en annen ekstern enhet, aktiverer du bare innspillingslinken, setter apparatet på vent og programmerer inn tidsinnstillingene på mottakeren. Når mottakeren aktiveres, startes også innspillingen.

 • NICAM Digital Stereo gir skarp, klar stereolyd

  I enkelte land, for eksempel Storbritannia og Norge, sendes TV-programmer med digital NICAM-stereolyd. Det gir lyden CD-kvalitet med høy immunitet mot støy og signalforringelse. Det kan brukes med både mono-, stereo- og Dolby Pro Logic-sendinger. Den integrerte tuneren i dette produktet er fullstendig utstyrt til å dekode NICAM-signalet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i