Ethernet-adapter for lysnett

  Ethernet-adapter for lysnett

  Utvide et eksisterende ethernet-strømnett

  Philips lanserer en utrolig enkel måte å koble seg til Internett og knytte sammen datamaskinene på, nemlig ved bruk av strømledningene du allerede har hjemme. Du behøver bare å koble til en ekstra ethernet-adapter på lysnettet for å utvide det ethernet-strømnettet du allerede har. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utvide et eksisterende ethernet-strømnett

Du trenger bare koble deg til!

 • Gjør veggkontaktene i huset om til et tilgangspunkt for Internett

  Du kan enkelt opprette et hjemmenettverk ved å bruke den eksisterende kablingen i huset. Dette gjør de elektriske uttakene om til tilgangspunkter i et hjemmenettverk. Dermed får du enkel tilgang i alle rom, og du unngår kostnaden med ekstra kabling for hjemmenettverket, i tillegg til at du unngår konstruksjonsbegrensninger i huset.

 • Opptil 85 Mbps gir utrolig rask dataoverføring

  Gi hjemmenettverket opptil 85 Mbps mer over den eksisterende lysnettinstallasjonen. Denne hastigheten gir utrolig rask dataoverføring og datatilgang, noe som igjen gir deg faktisk driftshastighet på opptil 30 Mbps.

 • Full kompatibilitet med den globale HomePlug-standarden

  Verdens hovedstandard for lysnettoverført kommunikasjon kalles HomePlug. HomePlug-teknologien bruker din eksisterende strømforsyning i huset som kommunikasjonsmedium for data og medier. Denne standarden støttes av Philips og mange andre velkjente selskaper rundt om i verden.

 • Dataoverføring opptil 200 meter via strømnettet i huset

  Signalene som må overføres i huset, bruker den eksisterende kablingen og kan nå opptil 200 meter på elektrisk kabling. Dette gjør at du får full dekning i hele huset.

 • Del digitale medier som musikk, videofiler og spill

  Del bredbåndstilgangen og koble sammen PCene. Du kan enkelt nyte musikk, bilder, videofiler i DVD-kvalitet og elektronisk spilling fra én PC til en annen, og få IP-TV på hvert rom i huset.

 • Sikret datasikkerhet med 56-bits DES-koding

  Ethernet-adapteren for lysnettet sørger for et sikkerhetsbeskyttet privatliv ved hjelp av 56-bits DES-kryptering. Dermed får du en sikker tilkobling som gjør at du unngår at dine data blir ødelagt, du blir ikke forstyrret og slipper uønsket bruk av uønskede personer. Du må ha Windows 2000 eller XP for å installere sikkerhetspassordet.

 • Ingen nye kabler, bruk de du allerede har hjemme

  Ved å bruke eksisterende kabler du har hjemme, unngår du å bore nye hull og få flere kabler rundt om i huset. Koble til ethernet-adapteren for lysnett og den er på nett, klar til bruk på den eksisterende lysnett-infrastrukturen.

 • Øyeblikkelig tilkobling, ekte plug-and-play

  Ethernet-adapteren for lysnett kan kobles direkte til vegguttaket. Dette gir deg rask og enkel installering på mindre enn fem minutter. Veldig enkelt: Du kobler det til, og det fungerer.

 • Legg enkelt til en ekstra ethernet-adapter for lysnett

  Ethernet-adapteren for lysnett gjør at du enkelt kan utvide alternativene for nettverkstilkobling: en virkelig skalerbar nettverksløsning. For ekstra ethernet-tilkobling for lysnett legger du bare til flere adaptere i nettverket.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i