Web-kamera for PC

  Web-kamera for PC

  Hold kontakten

  Med forbedrede 1,3 megapiksler for video og bilder, ansiktssporing, 3x digital zoom for nærbilder og fotograferingsknapp for øyeblikkelige bilder, er det bare å koble seg til og chatte. Den universale klemmen passer til skrivebordet, den bærbare datamaskinen og skjermen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hold kontakten

 • Kamerahodet kan felles ned mot fronten for enkel oppbevaring

  Kamerahodet kan felles ned mot fronten for enkel oppbevaring
 • Forbedrede 1,3 megapiksler for skarpere bildeklarhet

  Web-kameraet har 1,3 megapiksler (programvareforbedring) for både video- og bildeoppløsning. Du kan derfor bruke det til å ta høykvalitetsbilder som ser bra ut selv når de skrives ut som store bilder.

 • Med ansiktssporing går du aldri glipp av et smil

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videochat. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Enkel plug-and-chat for rask tilkobling

  Bare koble web-kameraet til USB-porten på datamaskinen. Det gjenkjennes av datamaskinen og fungerer umiddelbart. Så enkelt kan videochatting være.

 • 3x digital zoom for nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Jevn video med 30 rammer per sekund

  Len deg tilbake og nyt fremragende visning med 30 rammer i sekundet. Dette gir jevnere videobilder og en bedre videochatteopplevelse.

 • Støyreduksjon forbedrer klarheten i talen

  Denne fremragende støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen, både i stille og støyende omgivelser.

 • Med dreieleddet kan du sikte i den retningen du vil

  Få enkel web-kamerafrihet med denne nyttige svingleddutformingen. Vri kameraet 360° i alle retninger for å filme hvor som helst i rommet uten at du trenger å bevege på web-kameraet.

 • Universalklemmen til web-kameraet passer til den stasjonære PCen, den bærbare PCen eller skjermen

  Universalklemmen gjør det enkelt å feste web-kameraet sikkert på toppen av den stasjonære PCen, bærbare PCen og LCD-skjermen. Utformingen er spesielt sikker, og web-kameraet beveger seg ikke og faller ikke av når du er midt i en samtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i