Strømadapter for bærbar PC

  Strømadapter for bærbar PC

  Klar, ferdig, lad

  Du må passe på at den bærbare PCen er ladet til enhver tid. Og med Philips' strømadapter for bærbar PC kan du gjøre akkurat det, hele tiden, hvor du enn er. Den får fint plass i vesken til den bærbare PCen, og den passer også perfekt i Philips' veske for bærbar PC.

  Veiledende utsalgspris: kr 799,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klar, ferdig, lad

med automatisk spenning

 • Automatisk spenningstilpasning

  Automatisk spenningstilpasning

  Du må sørge for at den bærbare PCen er ladet til enhver tid. Og med Philips' strømadapter for bærbar PC kan du gjøre akkurat det, hele tiden, hvor du enn er. Bare plugg den i et strømuttak hvor som helst med den høyre kontakten og direkte til den bærbare PCen, uten å måtte tenke på å justere strømtilførselen slik at den passer til den bærbare PCen din.

 • Får plass i vesken for den bærbare PCen

  Får plass i vesken for den bærbare PCen

  Philips' strømadapter for bærbar PC passer ikke bare i vesken for den bærbare PCen, men den passer også perfekt i Philips' veske for bærbar PC. Sistnevnte har en spesialdesignet lomme du kan oppbevare strømadapteren i, samt mange rom til oppbevaring av tilbehør.

 • Omslagskabel for justering av lengden

  Omslagskabel for justering av lengden

  Med en omslagskabel kan kabellengden justeres etter behov (opptil 3 meter). Du kan også oppbevare kabelen inni, noe som gjør den svært bærbar.

 • Universelle kontakter passer til de fleste bærbare PCer

  Universelle kontakter passer til de fleste bærbare PCer

Se alle spesifikasjoner
 • Se listen over tilkoblingstupper i holderen for tilkoblingstupper, hurtigstartveiledningen (spesifikk tabell for tips for bærbar-PC), brosjyren, eller se www.philips.com (søk etter > SPJ7100) for valg av riktig tupp.
 • For å forhindre skade på den bærbare PCen er det viktig at du velger den tuppen som samsvarer med den bærbare PC-modellen din.
 • Dette produktet er bare beregnet for salg utenfor USA

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i