Digital PhotoFrame med Bluetooth

  Bluetooth

  Digital PhotoFrame med Bluetooth

  "... og jeg elsker deg enda høyere enn jeg gjorde da."

  Gjør deg klar til å bli forelsket på nytt! Denne uimotståelige Photoframe har lekker design med berøringskontroll og Bluetooth. Dette er følgesvennen du bare "må ha" for å holde alle de viktige øyeblikkene levende. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital PhotoFrame med Bluetooth

20, 3 cm (8"), Multimedia, 4:3 – rammeformat SPF7008/10 Finn lignende produkter

"... og jeg elsker deg enda høyere enn jeg gjorde da."

PhotoFrame med Bluetooth

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

 • Automatisk lysbildefremvisning fra USB eller minnekort

  Automatisk lysbildefremvisning starter fra alle USB-stasjoner eller minnekort, slik at du ikke trenger å bruke tid på å kopiere bildene til PhotoFrame.

 • Berøringssensitive kontroller på kanten av PhotoFrame

  De berøringssensitive kontrollene på PhotoFrame lyser umiddelbart når de brukes. Det gjør det enkelt å bla gjennom bilder, videoklipp og musikk. I bildevisningsmodus kan du skyve fingeren langs den horisontale berøringskanten. Da kan du enkelt velge et nytt bilde fra miniatyrbildene som vises på skjermen.

 • Overfør bilder fra mobiltelefonen med Bluetooth

  Vi vet at du liker å ta bilder med mobiltelefonen. Nå kan du overføre disse bildene til Philips' digitale PhotoFrame med Bluetooth uten ekstra dongler eller kabler.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Strømsparing via autodimming ved å registrere omgivelseslys

  Smart Power Pro er en sensor som slår PhotoFrame av og på ved å registrere omgivelseslysforhold. Det reduserer energiforbruket med tanke på miljøet, og gjør at du sparer opptil en tredjedel av energikostnadene ved PhotoFrame. Det beste er at det skjer automatisk.

 • Miljøvennlig Photoframe

  Philips' PhotoFrame er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i