Digital PhotoFrame

  Digital PhotoFrame

  Ja, du kan helt klart se tiltrekningen.

  Gjør det morsomt eller sentimentalt. Philips' digitale fotoramme SPF4628 gjør at du kan tilpasse bildene dine med overraskelsesbeskjeder, montasjer og morsomme, animerte klokker. Gjør gaven din enda mer minneverdig og spesiell. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ja, du kan helt klart se tiltrekningen.

 • Betjenes med én knapp – full kontroll er bare ett trykk unna

  Betjenes med én knapp – full kontroll er bare ett trykk unna

  Det er en stor knapp øverst på den digitale fotorammen fra Philips. Med denne knappen kan du bytte mellom rammens mest brukte funksjoner: skru av/på, lysbildefremvisning og klokkevisning. Knappen er stor og lett tilgjengelig, slik at den er enkel og rask å bruke. Det kaller vi fornuftig og enkelt.

 • Tilpass med dine egne bilder og meldinger

  Tilpass med dine egne bilder og meldinger i tre enkle trinn. 1. Velg bilde 2. Tilpass med en melding 3. Gaven er klar til å gis bort.

 • Bli inspirert av innebygde gratulasjonskort

  Vet du ikke hva du skal si? Heldigvis for deg har vi inkludert massevis av inspirerende og hjertelige meldinger du kan velge mellom. Velg en og legg den til som den er, eller rediger og tilpass den.

 • Still inn overraskelser til kommende anledninger med det innebygde tidsuret

  Still inn en timer sammen med de tilpassede bildene. Disse bildene vil dukke opp i forbindelse med en fødselsdag, et jubileum eller en annen spesiell anledning. En super måte å lage overraskelser på.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

 • Et utvalg av 15 morsomme animerte klokker, slik at du kan følge med på klokka på din egen måte

  Følg med på tiden på din måte med et utvalg av 15 morsomme og animerte klokker.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i