Digital PhotoFrame

  Digital PhotoFrame

  Den beste ferien vi har hatt!

  Den stilige og slanke digitale fotorammen SPF4612 fra Philips spiller av både bilder og video. Nå kan du gjenoppleve de uvurderlige øyeblikkene i sin fulle prakt – med levende farger, bevegelse og lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital PhotoFrame

25, 4 cm / 10" digital LCD-skjerm SPF4612/12 Finn lignende produkter

Den beste ferien vi har hatt!

 • Betjenes med én knapp – full kontroll er bare ett trykk unna

  Betjenes med én knapp – full kontroll er bare ett trykk unna

  Det er en stor knapp øverst på den digitale fotorammen fra Philips. Med denne knappen kan du bytte mellom rammens mest brukte funksjoner: skru av/på, lysbildefremvisning og klokkevisning. Knappen er stor og lett tilgjengelig, slik at den er enkel og rask å bruke. Det kaller vi fornuftig og enkelt.

 • Automatisk lysbildefremvisning fra minnekortet

  Automatisk lysbildefremvisning starter fra minnekortet, slik at du ikke trenger å bruke tid på å kopiere bildene til PhotoFrame.

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • Hold tiden med morsomme klokker

  Bytt til klokkemodus når du ikke vil se på bilder. PhotoFrame blir umiddelbart en klokke.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i