Web-kamera

  Web-kamera

  Morsomt web-kamera

  Videochatting blir virkelig underholdning med funksjoner som utrolige Endre bakgrunnen, i tillegg til morsomme rammer, effekter og logoer. Avansert bildeteknologi betyr at det føles som om venner som bor langt unna, er like rundt hjørnet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Morsomt web-kamera

Uttrykk deg

 • Endre bakgrunnen

  Endre bakgrunnen

  Bytt ut den ordentlige bakgrunnen og lur vennene dine til å tro at du er et helt annet sted. Du kan bevege deg og chatte som vanlig, mens programvaren automatisk fyller inn bakgrunnen. Du kan velge mellom 15 flotte bakgrunner eller laste opp og vise din egen favorittbakgrunn.

 • Legg til din egen logo for å gjøre web-sendingen mer personlig

  Legg til din egen logo for å gjøre web-sendingen mer personlig

  Gjør web-sendingen eller bloggen mer personlig ved å legge til din egen logo. Denne spesielle programvaren gjør at du kan sette inn et lite bilde i et hvilket som helst hjørne av videostreamingen, på samme måte som TV-kanallogoene vises på TVen.

 • 1,3 megapiksler (interpolert) gir ekstra høy bildekvalitet

  Web-kameraet har 1,3 megapiksler (interpolert) for både video- og bildeoppløsning. Du kan derfor bruke det til å ta høykvalitetsbilder som ser bra ut selv når de skrives ut som store bilder.

 • Jevnt bilde med video på 30 rammer per sekund

  Len deg tilbake og nyt fremragende visning med 30 rammer i sekundet. Dette gir jevnere videobilder og en bedre videochatteopplevelse.

 • 3x digital zoom gir flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Høykvalitetslyd takket være den innebygde retningsbestemte mikrofonen

  Opplev høykvalitetslyd takket være en innebygd retningsbestemt mikrofon. Snakk naturlig og fritt, eller legg til lyd på et videoklippopptak.

 • Støyreduksjon forbedrer klarheten i talen

  Denne fremragende støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen, både i stille og støyende omgivelser.

 • Spennende videorammer og effekter

  Du kan gjøre det morsomt å chatte ved å legge til det uventede. Overrask vennene dine med en av ti tematiske rammer rundt ansiktet ditt. Eller du kan more dem med spesielle effekter som viser deg i negativ, preget eller til og med forvrengt stil.

 • Fungerer med alle direktemeldingstjenester

  Webkameraet og den tilhørende programvaren er utformet med tanke på alle direktemeldingstjenester. Du kan legge til video i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og andre tjenester.

 • Brukervennlig Philips CamSuite-programvare for å kontrollere web-kameraet

  Denne spesialutviklede programvaren er enkel å bruke, og med den kan du kontrollere web-kameraet med et museklikk. Den vises automatisk på skjermen når du er i en videosamtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i