Web-kamera

  Web-kamera

  Videochatting i sanntid fra Mars.

  Ha det gøy sammen med vennene dine hvor de enn er. Du kan overraske dem med å erstatte den virkelige bakgrunnen med en virtuell bakgrunn, sjokkere dem med en overlegen bildekvalitet og imponere dem med en klar lyd uten distraherende bakgrunnsstøy. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Videochatting i sanntid fra Mars.

 • Endre bakgrunnen

  Endre bakgrunnen

  Bytt ut den ordentlige bakgrunnen og lur vennene dine til å tro at du er et helt annet sted. Du kan bevege deg og chatte som vanlig, mens programvaren automatisk fyller inn bakgrunnen. Du kan velge mellom 15 flotte bakgrunner eller laste opp og vise din egen favorittbakgrunn.

 • Legg til din egen logo for å gjøre web-sendingen mer personlig

  Legg til din egen logo for å gjøre web-sendingen mer personlig

  Gjør web-sendingen eller bloggen mer personlig ved å legge til din egen logo. Denne spesielle programvaren gjør at du kan sette inn et lite bilde i et hvilket som helst hjørne av videostreamingen, på samme måte som TV-kanallogoene vises på TVen.

 • 1,3 megapiksler gir ekstra høy bildekvalitet

  Med 1,3 megapiksler kan du bruke web-kameraet som et kamera for å ta bilder av høy kvalitet som til og med er gode nok til å skrive ut som større bilder med høy kvalitet.

 • 3x digital zoom gir flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Presisjonsglasslinsen gir skarpere bildekvalitet

  Skarp, klar og ren. Med presisjonsglasslinse garanterer vi høy bildekvalitet til all slags bruk – fra bilder til videomeldinger. De ferdige linsene er belagt med en spesiell film som forlenger levetiden, og beskytter dem mot slitasje og oppsamling av støv.

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Innebygd digital mikrofon gir kvalitetslyd

  Den innebygde digitale mikrofonen gjør at du kan snakke naturlig og uhindret eller legge til lyd på et videoopptak.

 • Spennende videorammer og effekter

  Du kan gjøre det morsomt å chatte ved å legge til det uventede. Overrask vennene dine med en av ti tematiske rammer rundt ansiktet ditt. Eller du kan more dem med spesielle effekter som viser deg i negativ, preget eller til og med forvrengt stil.

 • Fungerer med alle direktemeldingstjenester

  Webkameraet og den tilhørende programvaren er utformet med tanke på alle direktemeldingstjenester. Du kan legge til video i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og andre tjenester.

 • Stabil montering på alle skjermer, bærbare og stasjonære

  Det multifunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet på alle skjermer, bærbare datamaskiner og flater.

 • Med fotograferingsknappen kan du ta flotte bilder umiddelbart

  Webkameraet tar automatisk et bilde når du trykker på denne knappen én gang. Det er en morsom måte å dele bilder på, enten ved å legge dem til i e-post, på websider eller i dokumenter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i