Webkamera for bærbar PC

    Webkamera for bærbar PC

    Enkelt web-kamera

    1,3 MP oppløsning, 3x digital zoom og støyreduksjon. Med det enkle web-kameraet SPC530 får du jevne bevegelser og klar lyd slik at tiden du bruker på videochatting, blir kvalitetstid. Med plug & play kan det ikke bli enklere å holde kontakten med familie og venner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkelt web-kamera

Hold kontakten

  • 1,3 megapiksler (interpolert) gir ekstra høy bildekvalitet

    Web-kameraet har 1,3 megapiksler (interpolert) for både video- og bildeoppløsning. Du kan derfor bruke det til å ta høykvalitetsbilder som ser bra ut selv når de skrives ut som store bilder.

  • Jevnt bilde med video på 30 rammer per sekund

    Len deg tilbake og nyt fremragende visning med 30 rammer i sekundet. Dette gir jevnere videobilder og en bedre videochatteopplevelse.

  • 3x digital zoom gir flotte nærbilder

    Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

  • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

    Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

  • Roterende kamerakropp for å få kameraet i den retningen du vil

    Nyt web-kamerafriheten med en roterende kamerakropp som gjør at du kan få kameraet i den retningen du vil. Vri kameraet 360° i alle retninger for å filme hvor som helst i rommet, uten å flytte på web-kameraet i det hele tatt.

  • Innebygd digital mikrofon gir kvalitetslyd

    Den innebygde digitale mikrofonen gjør at du kan snakke naturlig og uhindret eller legge til lyd på et videoopptak.

  • Støyreduksjon forbedrer klarheten i talen

    Denne fremragende støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen, både i stille og støyende omgivelser.

  • Enkel å sette opp og bruke

    Det er like enkelt som 1-2-3 å sette opp og bruke web-kameraet. 1. Installer programvaren 2. Koble til kameraet 3. Umiddelbar videosamtale

  • Fungerer med alle direktemeldingstjenester

    Webkameraet og den tilhørende programvaren er utformet med tanke på alle direktemeldingstjenester. Du kan legge til video i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og andre tjenester.

  • Ta, arkiver og håndter bilder med VLounge

    Programvare som gjør det enkelt å ta, behandle og arkivere fotografier og videoklipp. Med noen få museklikk kan du opprette og sende videomeldinger. Denne programvarepakken inneholder alt du trenger for å utnytte Philips web-kameraet ditt til fulle.

  • Med fotograferingsknappen kan du ta flotte bilder umiddelbart

    Webkameraet tar automatisk et bilde når du trykker på denne knappen én gang. Det er en morsom måte å dele bilder på, enten ved å legge dem til i e-post, på websider eller i dokumenter.

  • Monteres sikkert på alle skjermer, bærbare maskiner eller pulter

    Det flerfunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet sikkert øverst på skjermen, den bærbare maskinen eller skrivebordet. Denne utformingen er spesielt sikker og vil ikke bevege seg eller falle ned når du er midt i en samtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i